Samen werken we bij VCS aan een veiliger Nederland

Samen werken we bij VCS aan een veiliger Nederland
Bij VCS werken we samen om Nederland veiliger te maken. Hier krijg je de kans om te groeien en persoonlijke successen te behalen. Een bedrijf waar we mensen boven winst stellen. Dat vind je bij VCS Observation.

Samenwerking als kracht. We vinden en verbinden de beste mensen in de branche, terwijl we hen inspireren en in staat stellen om succesvoller te zijn. Bij VCS houden we de lijnen kort en collega’s kennen elkaar. Je wordt gehoord en gezien in de verschillende fases van je carrière.

Veel verantwoordelijkheid

Kom je in dienst bij VCS, dan krijg je meteen veel verantwoordelijkheid. Vanaf de start van je carrière richt je je op de inhoud. Jij zorgt ervoor dat de publieke en private ruimte veilig en leefbaar zijn door inzet van cameratechniek.

‘Wij geloven in onze mensen’

In onze branche vallen sommige mensen op, door hun karakter en hun beslissingen. Ze verleggen grenzen. Wij geloven in deze mensen. We noemen ze helden. We herkennen, verbinden, inspireren en ondersteunen ze terwijl ze bijdragen aan een veilig Nederland.

Innovatie

We zijn continu op zoek naar nieuwe toepassingen. Een goed idee is goud waard. We respecteren de tradities van onze branche, maar dagen deze ook uit om de lat steeds hoger te leggen. Als jij je inbreng geeft, vind je altijd een luisterend oor.

Je ziet het misschien niet direct aan ze, maar onze mensen zijn tot grote dingen in staat. Wij schuwen experimenten niet. Elk jaar is er meer mogelijk in de cameratechniek. Bij ons werk je met de nieuwste technologie en gave innovaties.

Goede voorwaarden

Reken ook op uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals 32 vakantiedagen, een goede pensioenregeling, flexibele (thuis)werktijden, de mogelijkheid van werken in het buitenland en een laptop, telefoon en auto van de zaak.

Wie wil groeien, krijgt alle kansen. Onze collega’s volgen opleidingen in o.a. ITIL, CCNA, NEVI, MCTS SQL Server, compTIA, informatiebeveiliging en producttrainingen. Ook zijn er volop doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld naar een functie als projectleider, teamleider, architect of consultant.

Locatie: Waalwijk

Op onze locatie in Waalwijk voel jij je vast direct thuis. Het is een plek waar we elkaar ontmoeten, samen werken en onze successen vieren. In een kantoor met weelderige planten, open ruimtes en veel plek om elkaar te ontmoeten.

Onze missie is om vanuit deze locatie de volgende golf van helden te versterken en de markt te verrijken met hun dappere mentaliteit. Om samen te werken we aan een hoger doel: bijdragen aan een veiliger Nederland.

Familiebedrijf

VCS is een familiebedrijf. Dit merk je aan onze betrokken en informele werksfeer. Wij houden de lijnen kort. We delen alles, van een biertje op vrijdagmiddag tot onze creatieve ideeën die de sector vernieuwen. De deur van onze directeur staat altijd voor je open.

Als familiebedrijf zijn we niet afhankelijk van aandeelhouders. Onze blik is gericht op de lange termijn, we zijn een stabiele organisatie die haar sporen heeft verdiend. We zijn er trots op dat we grote gemeenten tot onze opdrachtgevers mogen rekenen.

Werken bij VCS? Bekijk onze vacatures. Voor meer informatie neem je contact op met Claudia van Ravenstein-Labee via e-mail of bel 0416 54 10 10.

Enquire here