CameraToezicht

Cameraoplossingen voor meer veiligheid en leefbaarheid

CameraToezicht is nog altijd één van de meest doeltreffende manieren van beveiligen. Of u nu de publieke ruimte veiliger, schoner en leefbaarder wilt maken. Of streeft naar een uitstekende veiligheid en verblijfscomfort in en rond uw gebouwen, faciliteiten en terreinen.
Bij incidenten kan door CameraToezicht snel worden ingegrepen. Ook leveren videobeelden extra bewijsmateriaal. In combinatie met slimme software en videocontentanalyse is CameraToezicht (kosten)effectiever dan fysiek toezicht.
Kom in contact
Cameratoezicht in winkelcentrum
Mobiel CameraToezicht

CameraToezicht helpt u om:

  • verstoringen van de veiligheid tijdig op te merken
  • overlast, geweld en vernielingen te verminderen
  • het veiligheidsgevoel van burgers te vergroten
  • fysiek toezicht (kosten)effectiever in te zetten
VCS realiseert CameraToezicht in lijn met de AVG, Politiewet en/of Gemeentewet 151c.

Hoe werkt het?

Onze camera- en meldkameroplossingen vormen de spil binnen uw totaalaanpak van veiligheid. De camerabeelden zijn één van de vele datastromen die samen kunnen komen in uw veiligheidssysteem.
VCS Observation heeft een ruime ervaring met CameraToezicht en met het inrichten van meldkamers. We realiseren kosten)effectief vast en mobiel CameraToezicht. Wij realiseren totaaloplossingen: van hard- & software en implementatie tot monitoring, services en advies.
Meldkamer cameratoezicht

Totaaloplossing met slimme software

Onze slimme camera’s werken met videocontentanalyse (VCA), een slim algoritme op basis van artificiële intelligentie (AI). Slimme software in de camerasystemen van VCS interpreteert en analyseert de beelden.
Een slimme camera is dus niet alleen een beeldgenerator, het is vooral een sensor die enorme hoeveelheden data kan genereren. Dit kan bijdragen aan preventie van incidenten en het behoud van veiligheid.
Slimme camera's

Voor uw organisatie

In de openbare ruimte is de ‘smart city’ niet meer weg te denken. De basis hiervan zijn slimme camera’s. Deze oplossingen zijn niet alleen beschikbaar voor (grote) steden. Ze bieden ook tal van kansen voor kleinere gemeenten, en voor bedrijven en organisaties.
Onze software is modulair en kan toegepast worden op zowel grote gebieden in een stad, als op kleinschaligere gebieden zoals een winkelcentrum, industrieterrein of zonneparken. Onze camera- en softwareoplossingen integreren naadloos met elk videomanagementsysteem (VMS).
Overleg bij VCS Observation

Duurzaam (samen)werken

Duurzaamheid is voor ons een integraal onderdeel van onze strategie. We werken aan circulariteit, we verminderen onze CO2-uitstoot en ons energieverbruik. Wij brengen duurzaamheid en social responsibility onder de aandacht van collega’s, leveranciers en klanten.
Ons wagenpark is bijna geheel elektrisch. Zelfs de werkbussen. Hierdoor rijden onze medewerkers emissieloos rond. Onze monteurs rijden rond in een Volkswagen ID. Buzz Cargo. Ze zijn werkzaam door het hele land.
Social responsibility
Elektrische werkbus van VCS bij locatie Lijnden (Amsterdam)
Carel ter Horn van VCS Observation

Neem direct contact op

Bent u benieuwd wat VCS kan betekenen voor uw organisatie? Neem contact op met Carel ten Horn via e-mail of bel 0416 54 10 10.

Vraag een presentatie aan

Vraag kosteloos een presentatie aan voor uw organisatie. Deze duurt ongeveer een uur en is volledig vrijblijvend. Neem contact op met VCS via e-mail of telefoonnummer 0416 541-010.