Industrie

Veiligheid en procesoptimalisatie voor uw dagelijkse operatie

Bedrijfsgeheimen beschermen, zorgen dat machines vlot functioneren, diefstal voorkomen, veilig werken met gevaarlijke stoffen. Of zelfs terrorisme tegengaan. In de industrie draait álles om veiligheid en procesoptimalisatie. Onze systemen ondersteunen uw dagelijkse operatie.
Kom in contact
VCS Camera Industrie (2)

Voor uw organisatie

 • Petrochemie

  VCS bedient verschillende klanten in de petrochemie, waaronder olieraffinaderijen. Reactief cameratoezicht is niet waterdicht. Daarom implementeerde VCS Observation voor diverse petrochemische bedrijven in de Botlek 24/7 slimme camerabewaking, die de taak van het drukke personeel deels overneemt.

  Lees meer
 • Transport

  Bedrijven in de transportsector moeten voldoen aan strenge veiligheidseisen en worden steeds strenger bewaakt. Vaak wordt daarbij cameratoezicht in combinatie met bewaking ingezet. Maar: wie leest de beelden continu uit, wie kan hierop direct anticiperen? VCS implementeert 24/7 slimme camerabewaking.

  Lees meer
 • Maakindustrie

  Diefstal en vernieling voorkomen, veilig werken met gevaarlijk materieel of zelfs terrorisme tegengaan. Reactief cameratoezicht is niet waterdicht. Daarom implementeerde VCS Observation voor diverse bedrijven 24/7 slimme camerabewaking, die de taak van het drukke personeel deels overneemt.

  Lees meer

Speciaal opgeleide collega’s

VCS beschikt over verschillende collega’s met speciale expertise in de industrie. Zij kennen de vergunningen en voorschriften, en volgen regelmatig trainingen. Ze zijn gewend om te werken in precaire situaties bij raffinaderijen of terminals in de petrochemie, waar wordt gewerkt met gevaarlijke stoffen. Onze monteurs beschikken bijvoorbeeld over een ‘vluchtmasker’ en zijn getraind om dit te gebruiken. Als er op locatie giftige gassen vrijkomen, zetten ze zo’n masker op en verlaten op een veilige manier de locatie.
VCS Camera Industrie 3

Innovatieve technologie

VCS ondersteunt diverse opdrachtgevers in de maakindustrie, petrochemie - waaronder olieraffinaderijen - en bedrijven in transport. Onze systemen zijn bestand tegen zeer hoge druk en extreme temperaturen, zijn indien nodig geschikt voor een Apex-omgeving en/of volledig waterdicht. We realiseren camerasystemen in combinatie met maatwerksoftware, voor specifieke toepassingen. Klanten gaan met behulp van onze systemen bijvoorbeeld diefstal en bedrijfsspionage tegen.
Ook dragen we bij aan procesoptimalisatie. Onze camera’s leggen processen, zoals laden en lossen vast en maken dit inzichtelijk voor de operators. Dankzij onze systemen voeren operators op afstand verbeteringen door. Zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Het resultaat: meer veiligheid en een efficiënter proces. Zo biedt innovatieve technologie u een praktische oplossing, in deze tijd waarin het een uitdaging is om voldoende technisch personeel te vinden.
Carel ter Horn van VCS Observation

Neem direct contact op

Bent u benieuwd wat VCS kan betekenen voor uw organisatie? Neem contact op met Carel ten Horn via e-mail of bel 0416 54 10 10.

Vraag een presentatie aan

Vraag kosteloos een presentatie aan voor uw organisatie. Deze duurt ongeveer een uur en is volledig vrijblijvend. Neem contact op met VCS via e-mail of telefoonnummer 0416 54 10 10.