Partnerships

Langdurige samenwerking met onze leveranciers

Naast duurzame samenwerking met opdrachtgevers, streeft VCS naar langdurige partnerships met leveranciers. We kiezen bewust voor hard- en softwarefabrikanten die alleen werken met open sources en beschikbare SDK’s. Samen realiseren we innovatieve oplossingen.
We leveren een breed scala aan toepassingen van verschillende camerafabrikanten. Belangrijk hierbij is dat we alléén camera’s leveren van fabrikanten die onderdelen leveren voor reparaties, óók ver na de productiedatum. Bosch en Axis staan bijvoorbeeld hierom bekend.
Social responsibility
Mobiel CameraToezicht

Onze partners

Elite Partner van Genetec
Dell is partner van VCS
Milestone is partner van VCS
Cisco is partner van VCS
Microsoft is partner van VCS
Radwin is partner van VCS
Siklu is partner van VCS
Zenitel is partner van VCS
Supermicro is partner van VCS

Systeemkoppelingen

Om videomanagement, incidentregistratie en rapportage naar een hoger niveau te tillen, ontwikkelden wij het CoppWeb-informatiemanagementsysteem. Deze heeft een koppeling met het Genetec Security Center VMS op basis van de beschikbare SDK.
• We leverden succesvolle projecten op met Bosch IVA, AgentVI, Robovision en Axis Perimeter Defender in combinatie met Genetec en daaraan gekoppeld het CoppWeb IMS.
• Ook koppelden we afzonderlijke systemen aan elkaar met Federation (Genetec).
• Verder koppelde VCS veel derde systemen voor de grotere cameratoezichtcentrales in Nederland.

Gecertificeerde professionals

Onze project- en serviceorganisatie bestaat uit gecertificeerde professionals. Onze projecteringsdeskundigen zijn PD-VSS gecertificeerd.
Onze support, field en project engineers beschikken over certificeringen van o.a. Axis, Bosch, Genetec en Milestone. Opleidingen hierin zijn onderdeel van onze jaarplanning. Ook als bedrijf zijn we gecertificeerd bij deze fabrikanten.

Neem direct contact op

Bent u benieuwd wat VCS kan betekenen voor uw organisatie? Neem contact op met Carel ten Horn via e-mail of bel 0416 54 10 10.

Vraag een presentatie aan

Vraag kosteloos een presentatie aan voor uw organisatie. Deze duurt ongeveer een uur en is volledig vrijblijvend. Neem contact op met VCS via e-mail of telefoonnummer 0416 54 10 10.