Gemeenten en overheden

Veiligheid en leefbaarheid borgen met cameratechnologie

U wilt met nieuwe technologie de publieke ruimte veiliger en leefbaarder maken. Videocontentanalyse, big data en machine learning zijn grote thema’s. Overal in het land vervult VCS een sleutelrol op het gebied van veiligheid en leefbaarheid. Onze platformen en apps ontsluiten informatie voor professionals en beleidsmakers.

Onze klanten zijn o.a.:

Daarom VCS

Samen werken aan een veilige en leefbare maatschappij, met state-of-the-arttechnologie. Dat is wat het familiebedrijf VCS Observation beweegt. We zetten videomanagementtechnologie effectief in voor onze klanten. Adviseren daarover. In de publieke en private ruimte én de zorg. Hierin zijn we marktleider in Nederland.
Wij realiseren totaaloplossingen voor veiligheid en leefbaarheid. Op maat gemaakt. Samen met u, vanuit langdurige duurzame samenwerking.

Uitgelichte producten

 • CameraToezicht

  Afvaldumping, foutparkeren, kleine criminaliteit, ongewenst gedrag. Natuurlijk willen we dat handhavers hier snel tegen optreden. Maar hun capaciteit is beperkt. Hoe kunnen ze effectiever werken? Intelligente camera’s herkennen objecten en personen en weten door ‘machine learning’ wat een normaal gedragspatroon is.

  Lees meer
 • ContainerWatch

  Afval naast containers zorgt voor stank en ongedierte en vermindert het leefcomfort. ContainerWatch herkent vuilniszakken en ongeoorloofd afval naast (ondergrondse) containers. De instantie van uw keuze ontvangt een signaal. Zodat u actie kunt ondernemen en gedragsverandering realiseert.

  Lees meer
 • InZicht

  Jarenlange investeringen in big data en de smart city leiden nog bij te veel instanties tot te weinig concrete resultaten. Het sleutelwoord voor resultaat: data-integratie. InZicht combineert openbare data met de data vanuit uw systemen. Zo krijgt u de kennis om gemotiveerde beleidskeuzes te maken.

  Lees meer

Neem direct contact op

Bent u benieuwd wat VCS kan betekenen voor uw organisatie? Neem contact op met Carel ten Horn via e-mail of bel 0416 54 10 10.

Vraag een presentatie aan

Vraag kosteloos een presentatie aan voor uw organisatie. Deze duurt ongeveer een uur en is volledig vrijblijvend. Neem contact op met VCS via e-mail of telefoonnummer 0416 54 10 10.