VCS is ISO 27001-gecertificeerd

Deskundigheid en kwaliteit

Veiligheid is belangrijk voor VCS. Het is topprioriteit in onze organisatie. Dat geldt ook voor de informatiebeveiliging. U kunt vertrouwen op 100% deskundigheid en kwaliteit: VCS is ISO 9001, ISO 27001, VCA* en VCA** gecertificeerd en werkt AVG-proof.

Over ISO 27001

ISO 27001 is hét internationale kwaliteitskeurmerk voor informatiebeveiliging. Dankzij de certificering kunnen relaties van VCS vertrouwen op een waterdicht securitybeleid. Met het certificaat ISO 27001 tonen we aan dat ons Information Security Management Systeem (ISMS) optimaal werkt.
ISO 27001
iso_9001

Continuïteit van systemen

ISO 27001 is de internationale standaard voor informatiebeveiliging. Het gaat zowel om fysieke beveiliging als om online bedreigingen (zoals hackers en virussen). De continuïteit van systemen staat centraal. We hebben risico’s geminimaliseerd en staan ervoor in dat we bij uitval altijd binnen een halfuur weer online zijn.
Een ander aandachtspunt is het vastleggen van informatie. Dus: welke collega kan precies bij welke informatie en waarom? We hebben alle informatie geclassificeerd en bevoegdheden zeer nauwkeurig toegewezen. Collega’s die werken voor de politie of gemeenten worden gescreend door de nationale politie.

VCS Observation:

• is ISO 9001, ISO 27001, VCA* en VCA** gecertificeerd
• werkt volledig AVG-proof
• bouwt alle componenten op volgens NEN-normen
• managet projecten volgens Prince2
• beschikt over een servicedesk volgens ITIL-standaarden

In ons dynamische afhandelprotocol leggen we vast:

• hoe en wanneer welke handelingen zijn verricht
• welke keuzes er zijn gemaakt

Gecertificeerde professionals

Onze project- en serviceorganisatie bestaat uit gecertificeerde professionals. Onze projecteringsdeskundigen zijn PD-VSS gecertificeerd.
Onze support, field en project engineers beschikken over de juiste certificeringen. Opleidingen hierin zijn onderdeel van onze jaarplanning. Ook als bedrijf zijn we gecertificeerd bij deze fabrikanten.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is voor ons een integraal onderdeel van onze strategie. We werken aan circulariteit, we verminderen onze CO2-uitstoot en ons energieverbruik. Wij brengen duurzaamheid en social responsibility onder de aandacht van collega’s, leveranciers en klanten.

Milieubeleid in ons ISO 9001-certificaat

Ons milieubeleid is opgenomen als onderdeel van ons ISO 9001-certificaat. We kijken steeds waar verbetering mogelijk is. We maken onze CO2-uitstoot inzichtelijk met een footprint. Jaarlijks evalueren we ons verbruik en benutten de verbeterkansen.
Social responsibility

Neem direct contact op

Bent u benieuwd wat VCS kan betekenen voor uw organisatie? Neem contact op met Carel ten Horn via e-mail of bel 0416 54 10 10.

Vraag een presentatie aan

Vraag kosteloos een presentatie aan voor uw organisatie. Deze duurt ongeveer een uur en is volledig vrijblijvend. Neem contact op met VCS via e-mail of telefoonnummer 0416 54 10 10.