10 redenen om bij VCS te werken

Bij VCS krijg je de kans om te groeien bij een bedrijf dat oog heeft voor jou. Maar… past ons bedrijf en de werksfeer ook bij jou? Om je een beeld te geven van onze organisatie, hierbij 10 redenen waarom je bij ons zou willen werken.

1. Samen werken aan veiligheid

Bij VCS vind je betrokken collega’s, gedreven om Nederland veiliger te maken. Ze verleggen grenzen. Wij geloven in deze mensen. We noemen ze helden. We inspireren en ondersteunen ze terwijl ze bijdragen aan een veilig Nederland.

2. Veel eigen verantwoordelijkheid

Kom je in dienst bij VCS, dan krijg je meteen veel verantwoordelijkheid. Vanaf de start van je carrière richt je je op de inhoud. Jij zorgt ervoor dat de publieke en private ruimte veilig en leefbaar zijn door inzet van cameratechniek.

3. Ruimte voor jouw ideeën

Je ziet het misschien niet direct aan ze, maar onze mensen zijn tot grote dingen in staat. We zijn continu op zoek naar nieuwe toepassingen. Een goed idee is goud waard. Als jij je inbreng geeft, vind je altijd een luisterend oor.

‘We zijn continu op zoek naar nieuwe toepassingen’

4. De nieuwste technologie

We respecteren de tradities van onze branche, maar dagen deze ook uit om de lat steeds hoger te leggen. Elk jaar is er meer mogelijk in de cameratechniek. Bij ons werk je met de nieuwste technologie en gave innovaties.

5. Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Reken ook op uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals 32 vakantiedagen, een goede pensioenregeling, flexibele (thuis)werktijden, de mogelijkheid van werken in het buitenland en een laptop, telefoon en auto van de zaak.

6. Volop ontwikkelkansen

Wie wil groeien, krijgt alle kansen. Onze collega’s volgen opleidingen in o.a. ITIL, CCNA, NEVI, MCTS SQL Server, compTIA, informatiebeveiliging en producttrainingen. Ook zijn er volop doorgroeimogelijkheden.

‘De deur van onze directeur staat altijd voor je open’

7. Betrokkenheid: echt familiebedrijf

VCS is een familiebedrijf. Dit merk je aan onze werksfeer. Wij houden de lijnen kort. We delen alles, van een biertje op vrijdagmiddag tot onze creatieve ideeën die de sector vernieuwen. De deur van onze directeur staat altijd voor je open.

8. Sfeervolle locatie in Waalwijk

Op onze locatie in Waalwijk voel jij je vast direct thuis. Het is een plek waar we elkaar ontmoeten, samen werken en onze successen vieren. In een kantoor met weelderige planten, open ruimtes en veel plek om elkaar te ontmoeten.

9. Stabiele werkgever

Als familiebedrijf zijn we niet afhankelijk van aandeelhouders. Onze blik is gericht op de lange termijn, we zijn een stabiele organisatie die haar sporen heeft verdiend. We zijn er trots op dat we grote gemeenten tot onze opdrachtgevers mogen rekenen.

‘We hebben korte lijnen, collega’s kennen elkaar’

10. Wij hebben oog voor jou

Bij VCS geloven we dat we samen sterker zijn. We vinden en verbinden de beste mensen in de branche. Daarbij hebben we korte lijnen, collega’s kennen elkaar. Je wordt gehoord en gezien in de verschillende fases van je carrière.

Kom je op de koffie?

Deel jij onze waarden en liefde voor techniek? Dan is dit onze belofte: we zijn er voor jou. Check onze vacatures. Of kom langs voor een kop koffie. Neem voor een afspraak contact op met onze recruiter Claudia Labee, via e-mail of bel 0416 54 10 10.

Enquire here