Cocreatie

Samen uw beleid voor meer veiligheid uitvoerbaar maken

U wilt met nieuwe technologie de maatschappij veiliger en leefbaarder maken. Daarbij richt u zich op strategische vragen als ‘Hoe ga ik ondermijning in de wijk tegen?’ of ‘Hoe verbeter ik de veiligheid van handhavers?’. Wij helpen u om beargumenteerde beleidskeuzes te maken - én met feiten te onderbouwen.
In samenwerking met onze opdrachtgevers heeft VCS innovatieve producten ontwikkeld en deze succesvol geïmplementeerd.
CONTACT
co-creatie 2

Alle expertise in huis

• Wij hebben alle benodigde expertise in huis rondom cameratoezicht, videomanagementsystemen, infrastructuur en IT. We beschikken over een eigen afdeling voor softwareontwikkeling.
• Voorbeelden van gerealiseerde oplossingen zijn BabyWatch, WinkelDief en WaakSamen. Ook CoppWeb, ons zeer succesvolle taaksysteem voor meldkamers, is het resultaat van cocreatie.
• Wij helpen u als beleidsmaker om resultaat te behalen. Bijvoorbeeld op thema’s als ondermijning, veiligheid op straat, woonbeleid, leefbaarheid en luchtkwaliteit.

Inzicht Dashboard Ondermijning

Van witwassen en woonadresfraude tot illegale prostitutie, hennepkwekerijen of drugslabs. Hoe brengt u als overheidsprofessional deze ogenschijnlijk onzichtbare criminele activiteiten aan de oppervlakte? Herken ondermijning en ga met ons de strijd aan tegen deze criminaliteit in uw gemeente.
Met het dataplatform InZicht ontdekt u de omvang, aard, locatie en herkomst van ondermijnende activiteiten in uw gemeente. Dit helpt u om tijdig in te grijpen.
Lees meer

Beargumenteerde beleidskeuzes maken

Cocreatie is een kernbegrip van onze organisatie. Innovatieve producten en diensten ontwikkelen we samen met opdrachtgevers. Zo komen we voor u tot stuurinformatie. Vertel ons uw doelstelling en wij voorzien u van de juiste camera- en softwareoplossingen, of van advies.
co-creatie 3
co-creatie 4

Proof of concept

VCS komt graag in contact met geïnteresseerde partijen om een proof of concept te ontwikkelen van innovatieve oplossingen met videomanagementtechnologie. Zo ervaren we beiden hoe dit bijdraagt aan uw resultaten. De proof of concept behelst een testopstelling voor een specifieke afdeling, team of medewerkerspopulatie.
Wim van Deijzen

Neem direct contact op

Bent u benieuwd wat VCS kan betekenen voor uw organisatie? Neem contact op met Wim van Deijzen via e-mail of bel 0416 54 10 10.

Vraag een presentatie aan

Vraag kosteloos een presentatie aan voor uw organisatie. Deze duurt ongeveer een uur en is volledig vrijblijvend. Neem contact op met VCS via e-mail of telefoonnummer 0416 54 10 10.