Cocreatie

Samen uw beleid voor meer veiligheid uitvoerbaar maken

Bij VCS ontwikkelen we ook oplossingen op maat voor uw specifieke vraagstuk. Alles wat met cameratechnologie en veiligheid te maken heeft. Wij zijn uw partner. Wij hebben alle benodigde expertise in huis rondom cameratoezicht, videomanagementsystemen, infrastructuur en IT. We beschikken over een eigen afdeling voor softwareontwikkeling.
In samenwerking met onze opdrachtgevers heeft VCS innovatieve producten ontwikkeld en deze succesvol geïmplementeerd.
Kom in contact
WinkelDief voor gemeenten

Alle expertise in huis

Cocreatie is een kernbegrip van onze organisatie. Innovatieve producten en diensten ontwikkelen we samen met opdrachtgevers. Zo komen we voor u tot stuurinformatie. Vertel ons uw doelstelling en wij voorzien u van de juiste camera- en softwareoplossingen, of van advies.
Voorbeelden van gerealiseerde oplossingen zijn BabyWatch, WinkelDief en WaakSamen. Ook CoppWeb, ons zeer succesvolle taaksysteem voor meldkamers, is het resultaat van cocreatie.
Wij helpen u als beleidsmaker om resultaat te behalen. Bijvoorbeeld op thema’s als ondermijning, veiligheid op straat, woonbeleid, leefbaarheid en luchtkwaliteit.

Social responsibility

Onze ambitie is om de wereld veiliger te maken. En een stukje groener, schoner en diverser. Want óók daarmee zorgen we voor een leefbare omgeving. Wij staan voor een integere en inclusieve organisatie en we betrekken collega’s en partners actief bij een meer duurzame manier van werken.
Duurzaamheid is voor ons een integraal onderdeel van onze strategie. We werken aan circulariteit, we verminderen onze CO2-uitstoot en ons energieverbruik. Wij brengen duurzaamheid en social responsibility onder de aandacht van collega’s, leveranciers en klanten.
Lees meer

Slim (samen)werken

We leveren alleen camera’s van fabrikanten die onderdelen leveren voor reparaties, óók ver na de productiedatum. We sturen op langere levensduren door (preventief) onderhoud en reparaties. Controles en kleine reparaties voeren we op locatie uit, in onze voorbereidingsruimte.
Ons wagenpark is bijna geheel elektrisch. Zelfs de werkbussen. Hierdoor rijden onze medewerkers emissieloos rond. Onze monteurs rijden rond in een Volkswagen ID. Buzz Cargo. Ze zijn werkzaam door het hele land.

Proof of concept

VCS komt graag in contact met geïnteresseerde partijen om een proof of concept te ontwikkelen van innovatieve oplossingen met videomanagementtechnologie. Zo ervaren we beiden hoe dit bijdraagt aan uw resultaten. De proof of concept behelst een testopstelling voor een specifieke afdeling, team of medewerkerspopulatie.
Aanvragen
klantwensen
Wim van Deijzen

Neem direct contact op

Bent u benieuwd wat VCS kan betekenen voor uw organisatie? Neem contact op met Wim van Deijzen via e-mail of bel 0416 54 10 10.

Vraag een presentatie aan

Vraag kosteloos een presentatie aan voor uw organisatie. Deze duurt ongeveer een uur en is volledig vrijblijvend. Neem contact op met VCS via e-mail of telefoonnummer 0416 54 10 10.