Bouwsector

Veiligheid is prioriteit, permanent toezicht met minder mankracht

Bedrijven in de bouwsector moeten voldoen aan strenge veiligheidseisen en worden steeds strenger bewaakt. Vaak wordt daarbij cameratoezicht in combinatie met bewaking ingezet. Maar: wie leest de beelden continu uit, wie kan hierop direct anticiperen? VCS implementeert 24/7 slimme camerabewaking.
Cameratoezicht in de bouwsector

Daarom VCS

Samen werken aan een veilige en leefbare maatschappij, met state-of-the-arttechnologie. Dat is wat het familiebedrijf VCS Observation beweegt. We zetten videomanagementtechnologie effectief in voor onze klanten. Adviseren daarover. In de publieke en private ruimte én de zorg. Hierin zijn we marktleider in Nederland.
Wij realiseren totaaloplossingen voor veiligheid en leefbaarheid. Op maat gemaakt. Samen met u, vanuit langdurige duurzame samenwerking.

Uitgelichte producten

 • Camerabewaking

  Intelligente camera’s herkennen objecten en personen. Met een combinatie van thermische camera’s en bestuurbare camera’s brengt camerabewaking elke insluiper haarscherp in beeld, ook ’s nachts. Ook gangbaar (ogend) verkeer kan doelgericht gemonitord worden, door ANPR-kentekenregistratiecamera’s.

  Lees meer
 • Videomanagementsysteem

  Til camerabewaking en veiligheid naar een hoger niveau met een slim videomanagementsysteem (VMS). Camera’s verzamelen data, het VMS brengt de data op de juiste manier bij elkaar en reageert op triggers. Dit vergroot de kans op heterdaad betrappen en helpt u om mensen en eigendommen te beschermen.

  Lees meer
 • Mobiele camerabewaking

  VCS kan op vrijwel elke locatie een tijdelijke camera plaatsen met mobiele internetverbinding. Dit is uiterst effectief om tijdig acute dreigingen in beeld te brengen, zoals agressie of vernieling. Daarnaast zijn de camera's inzetbaar voor persoonsbeveiliging en het monitoren van risicovolle objecten.

  Lees meer

Neem direct contact op

Bent u benieuwd wat VCS kan betekenen voor uw organisatie? Neem contact op met Marvin Fonteijn via e-mail of bel 0416 54 10 10.

Vraag een presentatie aan

Vraag kosteloos een presentatie aan voor uw organisatie. Deze duurt ongeveer een uur en is volledig vrijblijvend. Neem contact op met VCS via e-mail of telefoonnummer 0416 54 10 10.