Bedrijventerreinen

Bescherm mensen en eigendommen, maximaal zicht op het terrein

Traditionele camera’s geven bij mist, sneeuw en in het donker minimaal zicht op het bedrijventerrein. Daarnaast zijn er situaties waarbij de bewaking geen mogelijkheid heeft om permanent de beelden uit te kijken, waardoor ze signalen missen. Camerabewaking van VCS ondersteunt het werk van uw bewaking.
Kom in contact
bedrijventerreinen

Daarom VCS

Samen werken aan een veilige en leefbare maatschappij, met state-of-the-arttechnologie. Dat is wat het familiebedrijf VCS Observation beweegt. We zetten videomanagementtechnologie effectief in voor onze klanten. Adviseren daarover. In de publieke en private ruimte én de zorg. Hierin zijn we marktleider in Nederland.
Wij realiseren totaaloplossingen voor veiligheid en leefbaarheid. Op maat gemaakt. Samen met u, vanuit langdurige duurzame samenwerking.

Uitgelichte producten

 • Slimme camera's

  Door toezicht naar een hoger plan te tillen, is minder personeel nodig: de monitoring en analyse wordt grotendeels uit handen genomen door de techniek. Daarnaast zijn de camerabeelden dag en nacht haarscherp. Dit geeft zekerheid: bij insluiping is ontsnappen niet meer mogelijk.

  Lees meer
 • CameraToezicht

  VCS Observation heeft een ruime ervaring met CameraToezicht en met het inrichten van meldkamers. We realiseren kosten)effectief vast en mobiel CameraToezicht. Wij realiseren totaaloplossingen: van hard- & software en implementatie tot monitoring, services en advies.

  Lees meer
 • Mobiel CameraToezicht

  VCS kan op vrijwel elke locatie een tijdelijke camera plaatsen met mobiele internetverbinding. Dit is uiterst effectief om tijdig acute dreigingen in beeld te brengen, zoals agressie of vernieling. Daarnaast zijn de camera's inzetbaar voor persoonsbeveiliging en het monitoren van risicovolle objecten.

  Lees meer
Elektrische werkbus van VCS bij locatie Lijnden (Amsterdam)

Duurzaam (samen)werken

Duurzaamheid is voor ons een integraal onderdeel van onze strategie. We werken aan circulariteit, we verminderen onze CO2-uitstoot en ons energieverbruik. Wij brengen duurzaamheid en social responsibility onder de aandacht van collega’s, leveranciers en klanten.
Ons wagenpark is bijna geheel elektrisch. Zelfs de werkbussen. Hierdoor rijden onze medewerkers emissieloos rond. Onze monteurs rijden rond in een Volkswagen ID. Buzz Cargo. Ze zijn werkzaam door het hele land.
Social responsibility

Neem direct contact op

Bent u benieuwd wat VCS kan betekenen voor uw organisatie? Neem contact op met Carel ten Horn via e-mail of bel 0416 54 10 10.

Vraag een presentatie aan

Vraag kosteloos een presentatie aan voor uw organisatie. Deze duurt ongeveer een uur en is volledig vrijblijvend. Neem contact op met VCS via e-mail of telefoonnummer 0416 54 10 10.