Gemeenten en overheden

Veiligheid en leefbaarheid borgen met cameratechnologie

U wilt met nieuwe technologie de publieke ruimte veiliger en leefbaarder maken. Videocontentanalyse, big data en machine learning zijn grote thema’s. Overal in het land vervult VCS een sleutelrol op het gebied van veiligheid en leefbaarheid. Onze platformen en apps ontsluiten informatie voor professionals en beleidsmakers.
VCS realiseert voor Nederlandse gemeenten CameraToezicht in de publieke ruimte, in lijn met Gemeentewet 151c.
Kom in contact
Laat uw camera’s hacken

Uitgelichte producten

 • CameraToezicht

  Foutparkeren, kleine criminaliteit, ongewenst gedrag. Natuurlijk willen we dat handhavers hier snel tegen optreden. Maar hun capaciteit is beperkt. Hoe kunnen ze effectiever werken? Intelligente camera’s herkennen objecten en beweging en weten door artificiële intelligentie (AI) wat een normaal gedragspatroon is.

  Lees meer
 • ContainerWatch

  Afval naast containers zorgt voor stank en ongedierte en vermindert het leefcomfort. ContainerWatch herkent vuilniszakken en ongeoorloofd afval naast (ondergrondse) containers. De instantie van uw keuze ontvangt een signaal. Zodat u actie kunt ondernemen en gedragsverandering realiseert.

  Lees meer
 • Mobiel CameraToezicht

  Met mobiel CameraToezicht kan VCS op vrijwel elke locatie een tijdelijke camera plaatsen met mobiele internetverbinding. Dit is uiterst effectief om tijdig acute dreigingen in beeld te brengen, zoals agressie of vernieling. Voor elke omgeving is er de juiste oplossing.

  Lees meer

Daarom VCS

Samen werken aan een veilige en leefbare maatschappij, met state-of-the-arttechnologie. Dat is wat het familiebedrijf VCS Observation beweegt. We zetten videomanagementtechnologie effectief in voor onze klanten. Adviseren daarover. In de publieke en private ruimte én de zorg. Hierin zijn we marktleider in Nederland.
Wij realiseren totaaloplossingen voor veiligheid en leefbaarheid. Op maat gemaakt. Samen met u, vanuit langdurige duurzame samenwerking.

Duurzaam (samen)werken

Duurzaamheid is voor ons een integraal onderdeel van onze strategie. We werken aan circulariteit, we verminderen onze CO2-uitstoot en ons energieverbruik. Wij brengen duurzaamheid en social responsibility onder de aandacht van collega’s, leveranciers en klanten.
Ons wagenpark is bijna geheel elektrisch. Zelfs de werkbussen. Hierdoor rijden onze medewerkers emissieloos rond. Onze monteurs rijden rond in een Volkswagen ID. Buzz Cargo. Ze zijn werkzaam door het hele land.
Carel ter Horn van VCS Observation

Neem direct contact op

Bent u benieuwd wat VCS kan betekenen voor uw organisatie? Neem contact op met Carel ten Horn via e-mail of bel 0416 54 10 10.

Vraag een presentatie aan

Vraag kosteloos een presentatie aan voor uw organisatie. Deze duurt ongeveer een uur en is volledig vrijblijvend. Neem contact op met VCS via e-mail of telefoonnummer 0416 541-010.