(Lucht)havens

Meer kans op de-escalatie. Vaker en sneller op heterdaad betrappen.

VCS Observation realiseert camerasystemen in combinatie met maatwerksoftware, voor specifieke toepassingen in o.a. havens en luchthavens. Met onze camerasystemen helpt VCS vernieling, smokkel of zelfs terrorisme tegengaan. Ook dragen we bij aan procesverbeteringen.

Daarom VCS

Samen werken aan een veilige en leefbare maatschappij, met state-of-the-arttechnologie. Dat is wat het familiebedrijf VCS Observation beweegt. We zetten videomanagementtechnologie effectief in voor onze klanten. Adviseren daarover. In de publieke en private ruimte én de zorg. Hierin zijn we marktleider in Nederland.
Wij realiseren totaaloplossingen voor veiligheid en leefbaarheid. Op maat gemaakt. Samen met u, vanuit langdurige duurzame samenwerking.

Uitgelichte producten

 • Slimme camerasystemen

  De camerasystemen van VCS ondersteunen uw dagelijkse operatie. Onze camera’s leggen o.a. het laden en lossen van schepen vast en maken het proces inzichtelijk voor de operators. Dankzij onze systemen voeren operators op afstand verbeteringen door. Het resultaat: meer veiligheid en een efficiënter proces.

  Lees meer
 • Videomanagementsysteem

  Til CameraToezicht en veiligheid naar een hoger niveau met ons slimme videomanagementsysteem (VMS). Camera’s verzamelen data, het VMS brengt de data op de juiste manier bij elkaar en reageert op triggers. Dit biedt meer kans op de-escalatie en op heterdaad betrappen.

  Lees meer
 • Mobiel CameraToezicht

  VCS kan op vrijwel elke locatie een tijdelijke camera plaatsen met mobiele internetverbinding. Dit is uiterst effectief om tijdig acute dreigingen in beeld te brengen, zoals agressie of vernieling. Daarnaast zijn ze inzetbaar voor persoonsbeveiliging en het monitoren van risicovolle objecten.

  Lees meer

Neem direct contact op

Bent u benieuwd wat VCS kan betekenen voor uw organisatie? Neem contact op met Carel ten Horn via e-mail of bel 0416 54 10 10.

Vraag een presentatie aan

Vraag kosteloos een presentatie aan voor uw organisatie. Deze duurt ongeveer een uur en is volledig vrijblijvend. Neem contact op met VCS via e-mail of telefoonnummer 0416 54 10 10.