(Lucht)havens

Meer kans op de-escalatie. Vaker en sneller op heterdaad betrappen.

VCS Observation realiseert camerasystemen in combinatie met maatwerksoftware, voor specifieke toepassingen in o.a. havens en luchthavens. Met onze camerasystemen helpt VCS vernieling, smokkel of zelfs terrorisme tegengaan. Ook dragen we bij aan procesverbeteringen.
Kom in contact
Slimme camera's

Daarom VCS

Samen werken aan een veilige en leefbare maatschappij, met state-of-the-arttechnologie. Dat is wat het familiebedrijf VCS Observation beweegt. We zetten videomanagementtechnologie effectief in voor onze klanten. Adviseren daarover. In de publieke en private ruimte én de zorg. Hierin zijn we marktleider in Nederland.
Wij realiseren totaaloplossingen voor veiligheid en leefbaarheid. Op maat gemaakt. Samen met u, vanuit langdurige duurzame samenwerking.

Uitgelichte producten

 • CameraToezicht

  De camerasystemen van VCS ondersteunen uw dagelijkse operatie. Onze camera’s leggen o.a. het laden en lossen van schepen vast en maken het proces inzichtelijk voor de operators. Dankzij onze systemen voeren operators op afstand verbeteringen door. Het resultaat: meer veiligheid en een efficiënter proces.

  Lees meer
 • Slimme camera's

  Slimme camera’s kunnen veel meer dan beeld genereren. Ze beschikken over ingebouwde software en ondersteunende programmatuur. Ze kunnen bijvoorbeeld tellen hoeveel mensen er op een locatie zijn en welke typen voertuigen er passeren. Een slimme camera is dus een sensor die enorme hoeveelheden data kan genereren.

  Lees meer
 • Mobiel CameraToezicht

  VCS kan op vrijwel elke locatie een tijdelijke camera plaatsen met mobiele internetverbinding. Dit is uiterst effectief om tijdig acute dreigingen in beeld te brengen, zoals agressie of vernieling. Daarnaast zijn ze inzetbaar voor persoonsbeveiliging en het monitoren van risicovolle objecten.

  Lees meer

Duurzaam (samen)werken

Duurzaamheid is voor ons een integraal onderdeel van onze strategie. We werken aan circulariteit, we verminderen onze CO2-uitstoot en ons energieverbruik. Wij brengen duurzaamheid en social responsibility onder de aandacht van collega’s, leveranciers en klanten.
Ons wagenpark is bijna geheel elektrisch. Zelfs de werkbussen. Hierdoor rijden onze medewerkers emissieloos rond. Onze monteurs rijden rond in een Volkswagen ID. Buzz Cargo. Ze zijn werkzaam door het hele land.
Social responsibility
Carel ter Horn van VCS Observation

Neem direct contact op

Bent u benieuwd wat VCS kan betekenen voor uw organisatie? Neem contact op met Carel ten Horn via e-mail of bel 0416 54 10 10.

Vraag een presentatie aan

Vraag kosteloos een presentatie aan voor uw organisatie. Deze duurt ongeveer een uur en is volledig vrijblijvend. Neem contact op met VCS via e-mail of telefoonnummer 0416 54 10 10.