InZicht voor gemeenten

Haal méér uit uw cameratoezicht met data-integratie

Jarenlange investeringen in big data en de smart city leiden nog bij te veel instanties tot te weinig concrete resultaten. Het sleutelwoord voor resultaat: data-integratie. Want door openbare data te combineren met de data vanuit uw systemen, krijgt u de kennis om gemotiveerde beleidskeuzes te maken.
Kom in contact
social responsibility

InZicht slaat een brug tussen:

• Open data: CBS, Kadaster, KvK, KNMI, vergunningen, evenementen, vluchtbewegingen.
• VCS-data: data uit CameraToezicht, CoppWeb.
• Private data: data afkomstig van gemeenten, politie, parkeerinformatie.
• Data uit databases: Oracle, Microsoft, REST API’s en bestanden (CSV, Excel).

Voor uw organisatie

VCS koppelt data. Wij vertalen data naar bruikbare stuurinformatie, naar wens in een overzichtelijk dashboard.
Door data te analyseren, helpen we u om (ongewenste) situaties in de toekomst te voorspellen. Zodat u op tijd kunt inspelen op risico’s en trends. Om snel actie te ondernemen bij (dreigende) calamiteiten en om langetermijnverbeteringen te ontwikkelen.

Hoe werkt het

• InZicht put informatie uit verschillende bronnen, verrijkt en analyseert deze.
• Wij maken veiligheidsinformatie toegankelijk en hanteerbaar.
• Zo krijgt u de kennis in handen om gemotiveerde beleidskeuzes te maken.
InZicht

Daarom InZicht

In uw beleidsvorming voor de komende bestuursperiode wilt u resultaten behalen. Op onderwerpen als veiligheid op straat, woonbeleid, luchtkwaliteit, illegale vervuiling of cannabisteelt. Welke instrumenten zet u hiervoor in? Ontdek InZicht van VCS.

Maatwerk data-oplossingen

• VCS kan InZicht integreren in uw systemen en de configuratie is specifiek in te richten voor uw organisatie. U kunt het platform verrijken met eigen datasets.
• Vanuit InZicht is bijna elke maatwerk data-oplossing te realiseren: intuïtieve dashboards die data visualiseren en uitwisselen met mobiele apps (voor meldingen).

Social responsibility

Onze ambitie is om de wereld veiliger te maken. En een stukje groener, schoner en diverser. Want óók daarmee zorgen we voor een leefbare omgeving. Wij staan voor een integere en inclusieve organisatie en we betrekken collega’s en partners actief bij een meer duurzame manier van werken.
Duurzaamheid is voor ons een integraal onderdeel van onze strategie. We werken aan circulariteit, we verminderen onze CO2-uitstoot en ons energieverbruik. Wij brengen duurzaamheid en social responsibility onder de aandacht van collega’s, leveranciers en klanten.
Lees meer
Wim van Deijzen

Neem direct contact op

Bent u benieuwd wat VCS kan betekenen voor uw organisatie? Neem contact op met Wim van Deijzen via e-mail of bel 0416 54 10 10.

Vraag een presentatie aan

Vraag kosteloos een presentatie aan voor uw organisatie. Deze duurt ongeveer een uur en is volledig vrijblijvend. Neem contact op met VCS via e-mail of telefoonnummer 0416 54 10 10.