WERKEN BIJ VCS

Werk mee aan een veilige, schone en leefbare publieke ruimte.

VCS Observation is 25 jaar geleden opgericht. Sindsdien is ons bedrijf uitgegroeid tot expert in publieke veiligheid. We zijn aanwezig op plekken waar veel mensen samenkomen.

Bijvoorbeeld in steden, het openbaar vervoer, lucht- en zeehavens, musea, winkelcentra en stadions. We dragen zorg voor zowel hardware, infrastructuren en netwerken als voor technology en innovation. Zoals kunstmatige intelligentie, deep learning en data science. 

Dagelijks zetten onze professionals zich in om met nieuwe technologie de publieke ruimte veiliger, schoner en leefbaarder te maken. We zijn continu op zoek naar nieuwe toepassingen.

VCS hanteert een specifiek privacybeleid voor sollicitanten, we gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Lees meer >

Welkom bij VCS
Werken bij VCS

HOE WIJ WERKEN

Samen voor resultaat

We hebben een schat aan ervaring bij bekende klanten, zoals verschillende grote gemeenten, vervoersbedrijven en ziekenhuizen.

Onze kennis en ervaring combineren we met persoonlijke betrokkenheid. Het resultaat: succesvolle projecten en duurzame relaties.

IN DE PRAKTIJK

Dit zeggen onze collega's

HOE WIJ WERKEN

Samen voor elkaar

VCS Observation is een familiebedrijf. Dit merk je aan onze betrokken en informele werksfeer. Wij houden de lijnen kort, nemen snel beslissingen.

We breiden onze dienstverlening continu uit met de laatste innovaties. Reken ook op uitstekende arbeidsvoorwaarden en een prettige werkomgeving.

IN DE PRAKTIJK

Dit zeggen onze collega's

HOE WIJ WERKEN

Jouw ontwikkeling

VCS Observation investeert in jouw ontwikkeling. Onze collega’s volgen opleidingen in onder meer ITIL, CCNA, NEVI, MCTS SQL server, compTIA, informatiebeveiliging, aanbestedingen en verschillende producttrainingen.

IN DE PRAKTIJK

Dit zeggen onze collega's

WERKEN BIJ VCS

Open sollicitatie: (afstudeer)stage

Is er op dit moment geen stagevacature die bij je past? Stuur ons dan een open sollicitatie. We kijken of er een interessante stage mogelijk is.

    Benieuwd naar onze expertises?

    Wij kijken uit naar een duurzame en intensieve samenwerking.