Werken bij VCS

Samen werken aan veiligheid,
bij een bedrijf dat oog heeft voor jou

Betrokken collega’s, die staan voor hun idealen. Gedreven om Nederland veiliger te maken. De kans om te groeien bij een bedrijf dat oog heeft voor jou. Waar we mensen boven winst stellen. Dat vind je bij VCS Observation.
Bij VCS geloven we dat we samen sterker zijn. We vinden en verbinden de beste mensen in de branche, terwijl we hen inspireren en in staat stellen om succesvoller te zijn. We hebben korte lijnen, collega’s kennen elkaar. Je wordt gehoord en gezien in de fases van je carrière.
Solliciteren bij VCS
Maak carrière in de ICT bij VCS

Veel verantwoordelijkheid

Kom je in dienst bij VCS, dan krijg je meteen veel verantwoordelijkheid. Vanaf de start van je carrière richt je je op de inhoud. Jij zorgt ervoor dat de publieke en private ruimte veilig en leefbaar zijn door inzet van cameratechniek.
In onze branche vallen sommige mensen op, door hun karakter en hun beslissingen. Ze verleggen grenzen. Wij geloven in deze mensen. We noemen ze helden. We herkennen, verbinden, inspireren en ondersteunen ze terwijl ze bijdragen aan een veilig Nederland.

Innovatie

We zijn continu op zoek naar nieuwe toepassingen. Een goed idee is goud waard. We respecteren de tradities van onze branche, maar dagen deze ook uit om de lat steeds hoger te leggen. Als jij je inbreng geeft, vind je altijd een luisterend oor.
Je ziet het misschien niet direct aan ze, maar onze mensen zijn tot grote dingen in staat. Wij schuwen experimenten niet. Elk jaar is er meer mogelijk in de cameratechniek. Bij ons werk je met de nieuwste technologie en gave innovaties.

Goede voorwaarden

Reken ook op uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals 32 vakantiedagen, een goede pensioenregeling, flexibele (thuis)werktijden, de mogelijkheid van werken in het buitenland en een laptop, telefoon en auto van de zaak.
Wie wil groeien, krijgt alle kansen. Onze collega’s volgen opleidingen in o.a. ITIL, CCNA, NEVI, MCTS SQL Server, compTIA, informatiebeveiliging en producttrainingen. Ook zijn er volop doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld naar een functie als projectleider, teamleider, architect of consultant.

Duurzaam (samen)werken

Duurzaamheid is voor ons een integraal onderdeel van onze strategie. We werken aan circulariteit, we verminderen onze CO2-uitstoot en ons energieverbruik. Wij brengen duurzaamheid en social responsibility onder de aandacht van collega’s, leveranciers en klanten.
Ons wagenpark is bijna geheel elektrisch. Zelfs de werkbussen. Hierdoor rijden onze medewerkers emissieloos rond. Onze monteurs rijden rond in een Volkswagen ID. Buzz Cargo. Ze zijn werkzaam door het hele land.
Social responsibility

Locatie: Waalwijk

Op onze locatie in Waalwijk voel jij je vast direct thuis. Het is een plek waar we elkaar ontmoeten, samen werken en onze successen vieren. In een kantoor met weelderige planten, open ruimtes en veel plek om elkaar te ontmoeten.
Onze missie is om vanuit deze locatie de volgende golf van helden te versterken en de markt te verrijken met hun dappere mentaliteit. Om samen te werken we aan een hoger doel: bijdragen aan een veiliger Nederland.
Pand VCS

Familiebedrijf

VCS is een familiebedrijf. Dit merk je aan onze betrokken en informele werksfeer. Wij houden de lijnen kort. We delen alles, van een biertje op vrijdagmiddag tot onze creatieve ideeën die de sector vernieuwen. De deur van onze directeur staat altijd voor je open.
Als familiebedrijf zijn we niet afhankelijk van aandeelhouders. Onze blik is gericht op de lange termijn, we zijn een stabiele organisatie die haar sporen heeft verdiend. We zijn er trots op dat we grote gemeenten tot onze opdrachtgevers mogen rekenen.

Open sollicitatie

Is er op dit moment geen (stage)vacature die bij je past? Stuur ons dan een open sollicitatie naar Linda Timmerman. We kijken of er een match is. Laten we samen groeien. Ook voor vragen kun je bij Linda terecht, via e-mail of tel. 0416 54 10 10.

Kennismaken?

Als jij onze waarden en liefde voor techniek deelt, dan is dit onze belofte: we zijn er voor jou. Kom langs voor een kop koffie.

We hebben altijd mogelijkheden voor projectmanagers, developers, sales binnen- en buitendienst, planners, presales engineers en contractbeheerders.

Neem voor een afspraak contact op met onze recruiter Linda Timmerman, via e-mail of tel. +31 6 14 39 98 28