Ontdek VCS
Kom binnen bij VCS

ONTDEK VCS

Advies, camera- en softwareoplossingen voor een veilige publieke ruimte.

VCS maakt beleid uitvoerbaar voor een veilige en leefbare publieke ruimte. Vertel ons uw doelstelling en wij voorzien u van de juiste camera- en softwareoplossingen, of van advies.

Als beleidsmaker of bestuurder wilt u met nieuwe technologie de publieke ruimte veiliger, schoner en leefbaarder maken. Videocontentanalyse, big data en machine learning zijn grote thema’s. U richt zich op strategische vragen als:

  • Hoe ga ik ondermijning in de gemeente tegen?
  • Hoe verbeter ik de veiligheid van conducteurs?
  • Hoe verbeter ik de luchtkwaliteit in het centrum?

Onze platformen en apps ontsluiten informatie voor professionals en beleidsmakers. Zodat u sneller betere beslissingen kunt nemen op basis van betrouwbare data.

Overal in het land vervult VCS een sleutelrol op het gebied van veiligheid en leefbaarheid. Met adequate veiligheidsinformatie, gegenereerd door moderne cameranetwerken, IoT-sensoren en geavanceerde technologieën. Zoals kunstmatige intelligentie, deep learning en data science.

ONZE EXPERTISES

Wij ondersteunen u op vier manieren:

01

Strategisch Partner

VCS Consultancy

02

Expert in Cameratoezicht

VCS Observation

03

Partner voor de publieke ruimte

VCS Technology

04

Software- dienstverlener

VCS Solutions

ONZE GESCHIEDENIS

Historie

Wim van Deijzen richtte ons bedrijf op in 1992, na een carrière bij de douane, politie en een beveiligingsbedrijf. Van oudsher richten we ons op camera-installatie- en meldkamerdiensten.

We haalden altijd al data uit videobeelden, door gebeurtenissen te categoriseren. Vanuit deze ervaring rolden we de afgelopen jaren slimme softwareoplossingen uit voor gemeenten, politie, vervoersbedrijven en de zorg.

Onze expertise verschuift steeds meer naar de publieke ruimte als geheel. Hierbij spelen videocontentanalyse en het verminderen van ondermijning een centrale rol. VCS is steeds vaker strategisch partner voor beslissers bij beleidsvraagstukken.

ONZE PRIORITEIT

Kwaliteit

Behoud en behalen van certificeringen en keurmerken blijft onze prioriteit. Het dynamische afhandelprotocol van VCS Observation is uniek in de markt.

VCS Observation:

  • is ISO 9001, ISO 27001 en VCA** gecertificeerd
  • werkt volledig AVG-proof
  • bouwt alle componenten op volgens NEN-normen
  • managet projecten volgens Prince2
  • beschikt over een servicedesk volgens ITIL-standaarden

In ons dynamische afhandelprotocol leggen we vast:

  • hoe en wanneer welke handelingen zijn verricht
  • welke keuzes er zijn gemaakt
Logo ISO 9001
Logo ISO 27001
SKAO Prestatieladder

ONZE AMBITIE

Mvo

Onze ambitie is om de wereld veiliger te maken. En een stukje groener. Want óók daarmee zorgen we voor een leefbare publieke ruimte. Wij betrekken collega’s actief bij energiebesparing, efficiënt materiaalgebruik en duurzame energie.

De CO2-Prestatieladder van de stichting SKAO stimuleert bedrijven tot CO2-bewust handelen. VCS Observation presteert sinds 2015 op niveau 3. Wij brengen duurzaamheid onder de aandacht van collega’s, leveranciers en klanten.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.