CoppWeb en TikIn

Van incident naar inzicht: geavanceerd taaksysteem voor meldkamers

In uw meldkamer registreren observanten incidenten vanuit streaming video. CoppWeb analyseert alle ingebrachte data en wijst risicogebieden aan. Dit intelligente informatiesysteem maakt inzichtelijk waar extra toezicht nodig is. Bovendien schrijft het systeem bij incidenten de juiste acties voor.
Kom in contact

Snel configureerbaar

CoppWeb is snel configureerbaar en integreerbaar in uw bestaande systemen. Het is flexibel aanpasbaar aan uw gebruikerswensen. Alle ingevoerde data is uit CoppWeb flexibel te extraheren als managementinformatie.
Ook TikIn kent uitgebreide rapportagemogelijkheden. Dit maakt de effectiviteit van toezicht meetbaar en declarabel. TikIn functioneert conform de bestuurlijke strafbeschikking met Mulderfeiten, gemeentelijke APV en waarschuwingen.

TikIn: mobiel incidenten melden

TikIn is een verzamelnaam voor diverse mobiele applicaties. Een van de mobiele applicaties is de mobiele versie van CoppWeb. Hiermee kan de boa op straat incidenten registreren op dezelfde wijze als CoppWeb in de meldkamer.
TikIn is een verzamelnaam voor diverse mobiele applicaties. Een van de mobiele applicaties is de mobiele versie van CoppWeb. Hiermee kan de boa op straat incidenten registreren op dezelfde wijze als CoppWeb in de meldkamer.

Hoe werkt het?

CoppWeb geeft de observant gerichte uitkijkopdrachten. Deze worden gegenereerd met een speciaal algoritme (videocontentanalyse). Ook voorspelt CoppWeb incidenten en ongewenste situaties, waardoor deze te voorkomen zijn.
CoppWeb maakt het werk van uw observanten effectiever. Dit intelligente informatiesysteem geeft inzicht waar extra toezicht nodig is. Ook maakt het de effectiviteit van CameraToezicht meetbaar en declarabel.
Er is ook een mobiele versie, één van de applicaties binnen TikIn. Met TikIn melden handhavers en toezichthouders overtredingen en incidenten mobiel, via een app. Voor complete en zorgvuldig geregistreerde meldingen.

Duurzaam (samen)werken

Duurzaamheid is voor ons een integraal onderdeel van onze strategie. We werken aan circulariteit, we verminderen onze CO2-uitstoot en ons energieverbruik. Wij brengen duurzaamheid en social responsibility onder de aandacht van collega’s, leveranciers en klanten.
Daarnaast zien we op ons monitoringplatform precies waar de verstoring zich bevindt in de keten. Hiermee kunnen we onze field service engineers zeer gericht op locatie sturen. Ook dit scheelt weer in gereden kilometers en dus in energieverbruik.
Social responsibility

CoppWeb analyseert en alarmeert

Daarom CoppWeb

  • gepatenteerde software
  • compatibel met elk videomanagementsysteem
  • voor o.a. gemeenten, ziekenhuizen, parkeergarages, politie
  • maakt effectiviteit van cameratoezicht meetbaar en declarabel
  • performance van observanten wordt inzichtelijk
  • alarmeert de observant op risico’s (feedbacksysteem)
Carel ter Horn van VCS Observation

Neem direct contact op

Bent u benieuwd wat toegangscontrole van VCS kan betekenen voor uw organisatie? Neem contact op met Carel ten Horn via e-mail of bel +31 0416 54 10 10.

Vraag een presentatie aan

Vraag kosteloos een presentatie aan voor uw organisatie. Deze duurt ongeveer een uur en is volledig vrijblijvend. Neem contact op met VCS via e-mail of telefoonnummer 0416 541 010.