Zorg

Veilige zorg in beeld: camerabewaking en observatiesystemen

Camerabewaking van VCS ondersteunt het reguliere toezicht in zorginstellingen. En onze camera-observatiesystemen realiseren een taakverlichting voor verpleegkundigen en dragen bij aan patiëntveiligheid. Zo dragen we bij aan de totaalaanpak van veiligheid in uw organisatie.
Kom in contact
Zorginstelling

Voor uw organisatie

Camerabewaking

VCS realiseert (kosten)effectieve camerabewaking: vast en mobiel. Wij realiseren totaaloplossingen: van hard- & software en implementatie tot monitoring, services en advies.

BabyWatch

BabyWatch creëert een 24/7 livestream van een pasgeboren baby en maakt het voor ouders van couveusekinderen mogelijk om dichter bij hun kindje te zijn.

Waar wij voor staan

Social responsibility
PatientWatch

Onze slimme cameraoplossingen voor o.a. ic’s en neonatologieafdelingen realiseren een taakverlichting voor verpleegkundigen en dragen bij aan patiëntveiligheid.

Camerabewaking in de zorg

Camerabewaking vormt de spil binnen uw totaalaanpak van veiligheid van patiënten, medewerkers en bezoekers in de zorg. Slimme software in de camerasystemen van VCS interpreteert en analyseert de beelden.
Bij incidenten of calamiteiten kan door CameraToezicht snel worden ingegrepen. In combinatie met slimme software en videocontentanalyse is CameraToezicht van waarde in de ondersteuning van het reguliere, fysieke toezicht.

Waarvoor?

  • Taxidetectie
  • Toegangscontrole (kentekenregistratie)
  • Beveiliging van de private ruimte
  • Bewaking medicijnruimte of apotheken
  • Geweld en agressie
  • Crowd management (m.b.t. o.a. corona)
  • Voorkomen en opsporen van (bedrijfs)diefstal

Voor wie?

  • Ziekenhuizen
  • Poliklinieken en SEH
  • Verpleeghuizen en woonzorg

Speciale toepassingen

PatientWatch

Met ons patiëntobservatiesysteem kunnen ic-verpleegkundigen alle patiënten en medische apparatuur in één oogopslag observeren, vanaf één centrale plek. De verantwoordelijke verpleegkundige kan zien en horen wat er gebeurt.

BabyWatch

BabyWatch creëert een 24/7 livestream voor ouders van couveusekinderen. Op de verpleegpost creëert BabyWatch een duidelijk overzicht van alle aanwezige patiëntjes, in couveuses en wiegjes.

VCS: voor veiligheid in de zorg

Samen werken aan een veilige en leefbare maatschappij, met state-of-the-arttechnologie. Dat is wat het familiebedrijf VCS Observation beweegt. We zetten videomanagementtechnologie effectief in voor onze klanten. Adviseren daarover. In de publieke en private ruimte én de zorg. Hierin zijn we marktleider in Nederland.
Wij realiseren totaaloplossingen voor veiligheid en leefbaarheid. Op maat gemaakt. Samen met u, vanuit langdurige, duurzame samenwerking.

Duurzaam (samen)werken

Duurzaamheid is voor ons een integraal onderdeel van onze strategie. We werken aan circulariteit, we verminderen onze CO2-uitstoot en ons energieverbruik. Wij brengen duurzaamheid en social responsibility onder de aandacht van collega’s, leveranciers en klanten.

Elektrisch wagenpark

Ons wagenpark is bijna geheel elektrisch. Zelfs de werkbussen. Hierdoor rijden onze medewerkers emissieloos rond. Onze monteurs rijden rond in een Volkswagen ID. Buzz Cargo . Ze zijn werkzaam door het hele land.
Sandor CTA

Neem direct contact op

Bent u benieuwd wat VCS kan betekenen voor uw organisatie? Neem contact op met Sandor Olivari via e-mail of bel 0416 54 10 10.

Vraag een presentatie aan

Vraag kosteloos een presentatie aan voor uw organisatie. Deze duurt ongeveer een uur en is volledig vrijblijvend. Neem contact op met VCS via e-mail of telefoonnummer 0416 54 10 10.