Musea

Realtime inzicht in veiligheid, bescherm mensen en (kunst)objecten

U staat in voor de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers, en wilt aanwezige (kunst)objecten beschermen tegen diefstal of schade. Onze cameraoplossingen vormen de spil binnen uw aanpak van veiligheid. De beelden zijn één van de datastromen die samenkomen in uw veiligheidssysteem.
Kom in contact
musea 2

Daarom VCS

Samen werken aan een veilige en leefbare maatschappij, met state-of-the-arttechnologie. Dat is wat het familiebedrijf VCS Observation beweegt. We zetten videomanagementtechnologie effectief in voor onze klanten. Adviseren daarover. In de publieke en private ruimte én de zorg. Hierin zijn we marktleider in Nederland.
Wij realiseren totaaloplossingen voor veiligheid en leefbaarheid. Op maat gemaakt. Samen met u, vanuit langdurige duurzame samenwerking.

Uitgelichte producten

 • CameraToezicht

  CameraToezicht is één van de meest doeltreffende manieren van beveiliging. Bij incidenten kan snel worden ingegrepen. Ook werken de ‘extra ogen' preventief. Onze camerasystemen bevatten ingebouwde AI die de situatie analyseert en data genereert die bijdraagt aan preventie van incidenten en het behoud van veiligheid.

  Lees meer
 • Toegangscontrole

  U zoekt een praktische oplossing voor toegangsbeheer van uw locatie(s) en afdelingen. Een oplossing die bijdraagt aan de veiligheid binnen uw organisatie - en die meer verblijfscomfort realiseert voor medewerkers en bezoekers. Met onze oplossing loopt u voorop in het gebouwbeheer van de toekomst.

  Lees meer
 • Mobiel CameraToezicht

  VCS kan op vrijwel elke locatie een tijdelijke camera plaatsen met mobiele internetverbinding. Dit is uiterst effectief om tijdig acute dreigingen in beeld te brengen, zoals agressie of vernieling. Daarnaast zijn de camera's inzetbaar voor persoonsbeveiliging en het monitoren van risicovolle objecten.

  Lees meer

Duurzaam (samen)werken

Duurzaamheid is voor ons een integraal onderdeel van onze strategie. We werken aan circulariteit, we verminderen onze CO2-uitstoot en ons energieverbruik. Wij brengen duurzaamheid en social responsibility onder de aandacht van collega’s, leveranciers en klanten.
Ons wagenpark is bijna geheel elektrisch. Zelfs de werkbussen. Hierdoor rijden onze medewerkers emissieloos rond. Onze monteurs rijden rond in een Volkswagen ID. Buzz Cargo. Ze zijn werkzaam door het hele land.
Social responsibility
Carel ter Horn van VCS Observation

Neem direct contact op

Bent u benieuwd wat VCS kan betekenen voor uw organisatie? Neem contact op met Carel ten Horn via e-mail of bel 0416 54 10 10.

Vraag een presentatie aan

Vraag kosteloos een presentatie aan voor uw organisatie. Deze duurt ongeveer een uur en is volledig vrijblijvend. Neem contact op met VCS via e-mail of telefoonnummer 0416 54 10 10.