Bij VCS draag je bij aan een veiliger Nederland

Bij VCS draag je bij aan een veiliger Nederland
Door Sandor Olivari, adviseur veiligheid en beveiliging
In 2021 ben ik gestart als accountmanager bij VCS en na een korte onderbreking werk ik sinds kort opnieuw bij deze mooie club. Ik werk hier met veel plezier en VCS is voor mij een bedrijf om trots op te zijn.

Toen ik ongeveer twee jaar werkzaam was bij VCS kreeg ik een mooie kans bij een ander bedrijf. Ik dacht dat ik mijn energie zou halen uit het opnieuw coachen van een team naar de gewenste resultaten. En dat een nieuw bedrijf, met hun producten en diensten slechts bijzaak zou zijn. Immers, dat leer je toch wel. Echter heb ik de affiniteit met een product en dienst volledig onderschat. Dit is voor mij een essentieel ingrediënt voor intrinsieke motivatie. Je beseft pas wat je mist, als je het niet meer hebt.

‘Je beseft pas wat je mist, als je het niet meer hebt’

Sandor Olivari
Sandor Olivari

Veiligheidsuitdagingen

Eén van de mooiste dingen van mijn werk is om samen met een opdrachtgever in te gaan op de veiligheidsuitdagingen die zij ervaren. Dit doen we met behulp van technologie, personeel en processen. Door de gesprekken met opdrachtgevers merk ik dat je midden in het leven staat. De uitdagingen waar meldkamers van bijvoorbeeld gemeenten, politie en ziekenhuizen mee te maken hebben, zijn veelal gevolgen van menselijke acties. Deze acties kunnen een gevolg hebben voor onze veiligheid, leefbaarheid en rechtvaardigheid.

Aan de slag met de nieuwste technologieën

Naast de uitdagingen waar ik elke dag mee bezig ben, leer ik ook veel over de nieuwste technologieën. Denk aan kunstmatige intelligentie, videocontentanalyse en business intelligence. Deze worden ingezet op het gebied van cameratoezicht, cyberbeveiliging en in de strijd tegen ondermijning.

Door de verschillende technologieën kunnen we informatie uit data halen, zoals sensordata van beveiligingscamera’s en informatie uit incidentbeheersoftware. Door de gegevens aan elkaar te koppelen, komen opvallende patronen naar voren. Hierdoor kan gericht actie worden ondernomen.

Trots

Ik ben trots op het bedrijf. Bij VCS speel je de Champions League. We gaan aan de slag met indrukwekkende opdrachten en werken samen met bijzondere opdrachtgevers. Niet alleen de werkzaamheden maken mij trots, maar ook het verhaal achter de oprichting van het bedrijf.

Daarnaast zijn het ook de kleine dingen, zoals de vrijdagmiddagborrel en vooral de ‘voetbaltrainingen’ op vrijdagochtend. Dit zijn wekelijkse trainingen over allerlei veiligheidsvraagstukken. Ze worden gegeven door verschillende interne en externe experts, waaronder onze eigen directieleden. Dit is heel leuk en zorgt voor een goede sfeer.

‘Bij VCS speel je de Champions League’

Uitdagende baan

Ik heb een zeer boeiende en uitdagende baan. Elke dag help ik mijn klanten en draag ik indirect bij aan een veiliger Nederland. Dit vind ik heel gaaf. We zoeken met regelmaat nieuwe collega’s dus als jouw hart hier ook sneller door gaat kloppen, dan zou ik zeker een kijkje nemen bij de vacature accountmanager of tussen alle vacatures. Of neem contact op met VCS. Wie weet ontmoet ik je dan binnenkort!

Enquire here