CameraToezicht

Cameraoplossingen voor meer veiligheid en leefbaarheid

U wilt de publieke ruimte veiliger, schoner en leefbaarder maken. CameraToezicht is nog altijd één van de meest doeltreffende manieren van beveiliging. Bij incidenten kan door CameraToezicht snel worden ingegrepen. Ook leveren videobeelden extra bewijsmateriaal. In combinatie met slimme software en videocontentanalyse is cameratoezicht (kosten)effectiever dan fysiek toezicht.
Handhaving effectiever in een smart city

CameraToezicht helpt u om:

  • verstoringen van de veiligheid tijdig op te merken
  • overlast, geweld en vernielingen te verminderen
  • het veiligheidsgevoel van burgers te vergroten
  • fysiek toezicht (kosten)effectiever in te zetten
Slimme software in de camerasystemen van VCS interpreteert en analyseert de beelden.

Hoe werkt het?

VCS realiseert (kosten)effectief CameraToezicht: vast en mobiel. Wij realiseren totaaloplossingen: van hard- & software en implementatie tot monitoring, services en advies.
Onze camerasystemen bevatten ingebouwde artificial intelligence (AI) die de situatie analyseert en data genereert die bijdraagt aan preventie van incidenten en het behoud van veiligheid.
Onze camera- en softwareoplossingen integreren naadloos met elk videomanagementsysteem (VMS).

Totaaloplossing met slimme software

Inzicht in effectiviteit en performance
Maakt de effectiviteit van CameraToezicht meetbaar en declarabel. Performance van observanten wordt inzichtelijk.
Videocontentanalyse (VCA)
Onze slimme camera’s werken met videocontentanalyse (VCA), een slim algoritme op basis van machine learning en kunstmatige intelligentie (KI).

Voor uw organisatie

Onze software is modulair en kan dus toegepast worden op zowel grote gebieden in een stad, als op kleinschaligere gebieden zoals een winkelcentrum of industrieterrein.
De oplossing is realtime en 24/7 beschikbaar en detecteert met een algoritme geweld en geluid door triggers. Zo biedt de software meer kans op de-escalatie en het op heterdaad betrappen van een verdachte.

Neem direct contact op

Bent u benieuwd wat VCS kan betekenen voor uw organisatie? Neem contact op met Carel ten Horn via e-mail of bel 0416 54 10 10.

Vraag een presentatie aan

Vraag kosteloos een presentatie aan voor uw organisatie. Deze duurt ongeveer een uur en is volledig vrijblijvend. Neem contact op met VCS via e-mail of telefoonnummer 0416 541-010.