Met welke fabrikanten werkt VCS samen?

VCS partners: Genetec, Axis, Bosch, Dell Inc., Milestone
VCS werkt aan veiligheid, sámen met opdrachtgevers en partners. We kiezen bewust voor hard- en softwarefabrikanten die alleen werken met open sources en beschikbare SDK’s. En voor fabrikanten die onderdelen leveren voor reparaties, ook ver na de productiedatum. We lichten graag 5 belangrijke partners uit.

1. Vloeiend verbonden met Genetec

VCS beschikt als een van de weinige system integrators in Nederland over de Genetec Elite Partner-status. We leverden succesvolle projecten op met Bosch IVA, AgentVI, Robovision en AXIS Perimeter Defender in combinatie met Genetec en daaraan gekoppeld ons CoppWeb IMS. CoppWeb heeft een koppeling met het Genetec Security Center VMS op basis van de beschikbare SDK. Lees meer over deze partner.

2. Samen innoveren met Axis

Samen met Axis realiseert VCS innovatieve oplossingen, die bijdragen aan een slimmer én veiliger Nederland. Axis staat bekend om hun gevarieerde camerapakketten. Hoewel beveiliging nog steeds de focus is, breidt Axis geleidelijk uit naar andere markten met behulp van nieuwe, netwerkgebaseerde producten en oplossingen. Dit levert toegevoegde waarde voor onze samenwerking. Lees meer over deze partner.

3. Vlot schakelen met Bosch

VCS levert een breed scala aan toepassingen van camerafabrikanten, waaronder Bosch. Onze samenwerking bestaat al zo’n 15 jaar. Groot voordeel voor u is dat reparaties snel worden uitgevoerd. We hoeven niet eerst zelf de camera’s te demonteren of een reparatieaanvraag af te wachten. We sturen de apparatuur direct naar Bosch. Dit komt de beschikbaarheid van uw camerasysteem ten goede. Lees meer over deze partner.

4. Maatwerk en advies met Dell

Onze partner Dell Inc. produceert méér dan alleen computers. Zo maken we als VCS vooral gebruik van hun server- en storageoplossingen, om zo een compleet pakket aan te bieden in combinatie met de videomanagementsystemen van Genetec en Milestone. VCS heeft een partnerstatus bij Dell Inc. waar u veel voordeel uit kunt halen. Ze maken producten op maat en bieden specialistisch advies. Lees meer over deze partner.

5. Scherpe focus met Milestone

VCS is al zo’n vijf jaar partner van Milestone. Er zijn uit deze samenwerking al mooie projecten voortgekomen. Bijvoorbeeld voor meer veiligheid in het publieke domein. Voor de meeste burgermeesters zijn openbare orde en veiligheid topprioriteit. De videomanagementpakketten van Milestone bieden een extra paar ogen én de mogelijkheid om de-escalerend op te treden in bijvoorbeeld uitgaansgebieden. Lees meer over deze partner.

Ontdek al onze partners

Naast duurzame samenwerking met opdrachtgevers, streeft VCS naar duurzame partnerships met leveranciers. Samen realiseren we innovatieve oplossingen. Kijk voor een overzicht van al onze partners op de pagina Partnerships.

Enquire here