Bosch is partner van VCS

Bosch camera
Robert Bosch GmbH werd in 1886 opgericht in Stuttgart. Inmiddels heeft de Bosch Groep zo’n 440 dochterondernemingen in ongeveer 60 landen. Met de camera’s van deze partner realiseert VCS innovatieve oplossingen en producten.

Bosch is partner van VCSVCS levert een breed scala aan toepassingen van verschillende camerafabrikanten, waaronder Bosch. Deze samenwerking bestaat al zo’n 15 jaar. Deze partner staat er onder meer om bekend dat ze onderdelen leveren voor reparaties, óók ver na de productiedatum.

Optimale snelheid en beschikbaarheid

Het grootste voordeel voor ons en onze opdrachtgevers is dat reparaties snel worden uitgevoerd. We hoeven niet eerst zelf de camera’s te demonteren of een reparatieaanvraag af te wachten. We sturen de apparatuur direct naar Bosch voor reparatie. Dit komt de snelheid en beschikbaarheid van het camerasysteem ten goede.

‘Vooroplopen met nieuwe ontwikkelingen’

Van toegangsbeheer tot videobeveiliging

Bosch loopt voorop met innovatieve oplossingen, van toegangsbeheer tot brandpreventie en intelligente videobeveiliging. Deze VCS-partner helpt opnieuw vormgeven aan de relatie van mensen met hun gebouwen.

Naast gebouwen kan de technologie worden ingezet in bijvoorbeeld spoortunnels. Het camerasysteem detecteert ongeregeldheden in de tunnel die effect hebben op het verkeer. Als treinen worden stopgezet activeert het systeem direct de luchttoevoer, verlichting en stoplichten. Zodat de situatie volledig veilig is.

‘Beste interactie van geïntegreerde oplossingen’

Samen voor het beste resultaat

Een doorslaggevende fundamentele succesfactor van Bosch is gebaseerd op de best mogelijke interactie van geïntegreerde oplossingen. Inmiddels implementeert Bosch deze in samenwerking met sterke, betrouwbare partners.

Zo kan een camerasysteem waardevol zijn voor zowel de beveiliging, als voor andere doeleinden. Bijvoorbeeld in musea. Hier worden de camerasystemen niet alleen ter beveiliging ingezet, maar ook gebruikt voor marketingdoeleinden. Bijvoorbeeld voor het tellen van mensen en het blootleggen van mensenstromen. Bij welk schilderij staat men het langst stil en welke route leggen de meeste mensen af? Dit levert allerlei waardevolle data op.

Gecertificeerd partner

Onze project- en serviceorganisatie bestaat uit o.a. gecertificeerde support, field en project engineers. Opleidingen hierin zijn onderdeel van onze jaarplanning. Ook als bedrijf zijn we gecertificeerd bij Bosch.

Enquire here

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.