Axis is partner van VCS

Axis camera
Axis is een Zweedse fabrikant van netwerkcamera’s voor de fysieke beveiligings- en videobewakingsindustrie. Samen met deze partner realiseert VCS innovatieve netwerkoplossingen, die bijdragen aan een slimmere én veiligere wereld.

Axis is partner van VCSVCS levert toepassingen van verschillende camerafabrikanten. Belangrijk hierbij is dat we alléén camera’s leveren van fabrikanten die onderdelen leveren voor reparaties, óók ver na de productiedatum. Axis staat bekend om hun brede en gevarieerde camerapakketten.

Axis in het kort

  • Opgericht in 1984 in Zweden
  • Lokale aanwezigheid over de hele wereld
  • Onderdeel van Canon Group

Mensen en eigendommen beschermen

De rijke ervaring van deze partner met netwerkvideo- en -audio-oplossingen, analyses en toegangscontrole draagt ​​bij aan het beschermen van mensen en eigendommen. Ook helpen ze procesoptimalisatie realiseren en dragen ze bij aan meer efficiency.

Zo detecteert het slimme camerasysteem ongeregeldheden bij slechte weersomstandigheden, daar waar het menselijk oog tekortschiet. Denk aan vandalen die een rangeerterrein betreden om graffiti te spuiten op voertuigen van de NS.

‘Voor procesoptimalisatie en méér efficiency’

De Axis-dienstverlening

Focus op veiligheid

De wereld verandert snel en Axis zorgt ervoor dat ze die veranderingen vóór blijven. Hoewel beveiliging nog steeds de belangrijkste focus is, breiden ze geleidelijk uit naar andere markten met behulp van nieuwe, netwerkgebaseerde producten en oplossingen. Dit levert toegevoegde waarde voor onze samenwerking.

Voor grote industrieterreinen of havengebieden zijn de slimme camerasystemen veilig én vooral heel efficiënt. Bij een hekwerk van honderden meters kan het bijvoorbeeld voorkomen dat er wild langsloopt. Het is voor beveiligers niet wenselijk dat ze dan elke keer een alarmmelding krijgen. AXIS Perimeter Defender detecteert automatisch mensen of voertuigen een terrein betreden.

‘Netwerkgebaseerde producten en oplossingen’

Axis-gecertificeerd

Er werken gecertificeerde professionals in onze project- en serviceorganisatie. Onze support, field en project engineers beschikken over Axis-certificeringen. De opleidingen zijn onderdeel van onze jaarplanning. Ook als bedrijf zijn we gecertificeerd.

Enquire here