Milestone is partner van VCS

ISO 27001-gecertificeerd
Het begon allemaal in 1998. Twee Deense software-ingenieurs zagen de potentie van de videobeveiligingstoepassing Internet Protocol. Vandaag de dag is Milestone Systems een toonaangevende leverancier van videobeheersoftware met open platformen.

Milestone is partner van VCSMilestone Systems is een op zichzelf staand bedrijf in de Canon-groep en een toonaangevende internationale leverancier van videobeheersoftware met open platformen. Hun software maakt integratie mogelijk met de grootste keuze in camera’s en de beste zakelijke oplossingen in de branche.

500.000+ installaties wereldwijd

  • Milestone Systems heeft regionale kantoren in meer dan 25 landen.
  • Ze worden vertrouwd door klanten in meer dan 500.000 installaties.
  • Het is een internationaal merk met een wereldwijde aanwezigheid.

Oplossingen voor publieke domein

Inmiddels is VCS al zo’n vijf jaar partner van Milestone en zijn er uit deze samenwerking al volop mooie projecten voortgekomen. Bijvoorbeeld om de veiligheid te verhogen in de publieke ruimte.

Voor de meeste burgermeesters heeft de openbare orde en veiligheid de hoogste prioriteit. De videomanagementpakketten van Milestone bieden een extra paar ogen én de mogelijkheid om met cameratoezicht de-escalerend op te treden in bijvoorbeeld uitgaansgebieden.

Onbeperkte integratiemogelijkheden

Milestone was een pionier op het gebied van IP-videobewakingstechnologie en loopt sindsdien voorop. Hun open platform combineert oplossingen van meer dan 1000 technologieleveranciers voor een eindeloze reeks aan mogelijkheden.

‘Voor schaalbare, toekomstbestendige producten’

Videomanagementsoftware (VMS)

Milestone XProtect®-videomanagementsoftware (VMS) is nu meer dan 20 jaar op de markt en heeft zijn kracht bewezen in meer dan 500.000 installaties wereldwijd. Van gemeenten en universiteiten tot stadions.

XProtect staat voor:

  • Meer dan 500.000 installaties wereldwijd
  • Meer dan 10.000 apparaten ondersteund
  • Drie jaarlijkse productupdates

Meer uit videotechnologie halen

Milestone wil de wereld laten zien door mensen de mogelijkheid te geven camerabewaking en gegevens te begrijpen. Samen met hun partnerecosysteem stellen ze klanten in staat om meer uit videotechnologie te halen.

Tegelijk is het bedrijf zich bewust van zijn wereldwijde impact. Milestone steunt de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties en zet zich in om deze te bereiken. Met recht een van onze duurzaamste partnerships.

Enquire here