Genetec is partner van VCS

Genetec Security Center
Genetec en VCS dragen samen bij aan een veilige en leefbare wereld. Met meer dan 24 jaar ervaring en inmiddels 1500 medewerkers zet onze partner slimme technologie in om nieuwe uitdagingen het hoofd te bieden.

Genetec is partner van VCSOngeveer 15 jaar geleden introduceerde VCS Genetec op het gebied van grote IP-aanbestedingen op de Nederlandse markt. Inmiddels is het bedrijf, door verschillende succesvolle projecten, uitgegroeid tot marktleider in het publieke domein. VCS beschikt als een van de weinige system integrators in Nederland over de Genetec Elite Partner-status.

Hiermee heeft u de garantie dat VCS:

  • beschikt over hoogwaardige field (service) en project engineers.
  • kan vertrouwen op de hoogste status van fabrieksondersteuning op het gebied van derdelijns service en ondersteuning.

Duurzame partnerships

VCS streeft naar duurzame partnerships met leveranciers. We maken bewust de keuze voor hard- en softwarefabrikanten die alleen werken met open sources en beschikbare SDK’s, zoals Genetec. Samen realiseren we innovatieve oplossingen en producten.

‘CoppWeb heeft koppeling met Security Center’

Systeemkoppelingen

Om videomanagement, incidentregistratie en rapportage naar een hoger niveau te tillen, ontwikkelden wij het CoppWeb informatiemanagementsysteem. Deze heeft een koppeling met het Genetec Security Center VMS op basis van de beschikbare SDK.

  • We leverden succesvolle projecten op met Bosch IVA, AgentVI, Robovision en AXIS Perimeter Defender in combinatie met Genetec en daaraan gekoppeld het Coppweb IMS.
  • Ook koppelden we afzonderlijke systemen aan elkaar met Federation (Genetec).
  • Verder koppelde VCS veel derde systemen voor de grotere cameratoezichtcentrales in Nederland.

Flexibele, verbonden oplossingen

Voor veel steden is cameratoezicht een belangrijke tool om de veiligheid te waarborgen. Zo is vaak vooral het stationsgebied een probleem. Door succesvolle projecten met Prorail en de Gemeente Almere wordt Genetec nu grootschalig ingezet om de veiligheid in de publieke ruimte te vergroten.

‘De veiligheid in het publieke domein vergroten’

Deze partner maakt flexibele, verbonden oplossingen die camerabewaking verzorgen én operationele inzichten bieden om de bedrijfsactiviteiten en omgeving te verbeteren. Hierbij kijken ze naar unieke klantwensen en ontwikkelen nieuwe mogelijkheden. Genetec maakt het daarnaast eenvoudig om informatie uit te wisselen met ketenpartners.

Enquire here