CoppWeb en TikIn voor de publieke ruimte

Van incident naar inzicht: geavanceerd taaksysteem voor meldkamers

In uw meldkamer registreren observanten incidenten vanuit streaming video. CoppWeb analyseert alle ingebrachte data en wijst risicogebieden aan. Dit intelligente informatiesysteem maakt inzichtelijk waar extra toezicht nodig is. Bovendien schrijft het systeem bij incidenten de juiste acties voor.

Snel configureerbaar

CoppWeb is snel configureerbaar en integreerbaar in uw bestaande systemen. Het is flexibel aanpasbaar aan uw gebruikerswensen. Alle ingevoerde data is uit CoppWeb flexibel te extraheren als managementinformatie.
Ook TikIn kent uitgebreide rapportagemogelijkheden. Dit maakt de effectiviteit van toezicht meetbaar en declarabel. TikIn functioneert conform de bestuurlijke strafbeschikking met Mulderfeiten, gemeentelijke APV en waarschuwingen.

TikIn: mobiel incidenten melden

TikIn is een verzamelnaam voor diverse mobiele applicaties. Een van de mobiele applicaties is de mobiele versie van CoppWeb. Hiermee kan de boa op straat incidenten registreren op dezelfde wijze als CoppWeb in de meldkamer.
De meldingen komen terecht in dezelfde (software)omgeving als van CoppWeb. Voor complete en zorgvuldig geregistreerde meldingen, inclusief bewijslast. Een soepel werkproces, gemakkelijk en snel. Minder administratieve lasten.

Hoe werkt het

CoppWeb geeft de observant gerichte uitkijkopdrachten. Deze worden gegenereerd met een speciaal algoritme (videocontentanalyse). Ook voorspelt CoppWeb incidenten en ongewenste situaties, waardoor deze te voorkomen zijn.

Geavanceerd taaksysteem

CoppWeb maakt het werk van uw observanten effectiever. Dit intelligente informatiesysteem geeft inzicht waar extra toezicht nodig is. Ook maakt het de effectiviteit van CameraToezicht meetbaar en declarabel.
CoppWeb heeft ook een mobiele versie, één van de applicaties binnen TikIn. Met TikIn melden handhavers en toezichthouders overtredingen en incidenten mobiel, via een app. Voor complete en zorgvuldig geregistreerde meldingen.

CoppWeb analyseert en alarmeert

Daarom CoppWeb

  • gepatenteerde software
  • compatibel met elk videomanagementsysteem
  • voor o.a. gemeenten, ziekenhuizen, parkeergarages, politie
  • maakt effectiviteit van cameratoezicht meetbaar en declarabel
  • performance van observanten wordt inzichtelijk
  • alarmeert de observant op risico’s (feedbacksysteem)

Neem direct contact op

Bent u benieuwd wat VCS kan betekenen voor uw organisatie? Neem contact op met Marvin Fonteijn via e-mail of bel 0416 54 10 10.

Vraag een presentatie aan

Vraag kosteloos een presentatie aan voor uw organisatie. Deze duurt ongeveer een uur en is volledig vrijblijvend. Neem contact op met VCS via e-mail of telefoonnummer 0416 541 010.