Dell Inc. is partner van VCS

Dell is partner van VCS
Dell Inc. is een van de grootste computerfabrikanten ter wereld en marktleider in de VS op het gebied van pc’s. Daarnaast produceren ze slimme oplossingen voor servers en storage. Hiermee realiseert VCS innovatieve oplossingen en producten.

Dell is partner van VCSDell Inc. behoort tot ’s werelds meest toonaangevende technologiebedrijven. Het bedrijf realiseert onder meer hybride cloudoplossingen en high-performance computing. Maar staat ook voor ambitieuze sociale impact en duurzaamheidsinitiatieven.

Meer dan computers

In 1992 stond Dell voor het eerst in de Fortune 500-lijst van ‘s werelds grootste bedrijven. In 2003 veranderde de naam naar Dell Inc., om te laten zien dat het bedrijf meer dan alleen computers produceert.

Zo maken we als VCS vooral gebruik van hun server- en storageoplossingen, om zo een compleet pakket aan te bieden in combinatie met de videomanagementsystemen van Genetec en Milestone.

Voordelen partnerstatus

VCS heeft een partnerstatus bij Dell Inc. waar wij, maar ook onze klanten veel voordeel uit kunnen halen. Zo kunnen producten op maat worden gemaakt, volledig naar wens van onze klanten. Daarnaast biedt de partnerstatus ook voordeel op het gebied van advies.

‘Dell is gekoppeld aan Genetec en Milestone’

Genetec & Milestone

Dankzij de technische samenwerking van Dell Inc. met Genetec en Milestone is de hardware optimaal afgesteld op de software en vice versa. Zo zet VCS deze oplossingen op grote schaal in voor klanten en zijn alle slimme oplossingen voor camerabewaking technisch goed op elkaar afgestemd.

Vanuit Dell Inc. worden vooral schermen, computers, servers en storageoplossingen geleverd die naadloos aansluiten op de videomanagementsystemen van onze partners. Dit bevordert de continuïteit en beschikbaarheid van cameratoezicht.

Lage voorraadkosten

Bij deze partner worden computers pas gebouwd als er een bestelling is geplaatst (on demand), waardoor de voorraden uitermate laag zijn, wat als voordeel heeft dat de voorraadkosten laag gehouden kunnen worden. Dell Inc. hanteert deze strategie in bijna alle grote markten ter wereld waar ze aanwezig zijn.

Enquire here