Als projectleider vind ik de beste klantoplossingen

Assistent projectleider
Door Ron van der Linden, assistent projectleider
Ik vervul de rol van assistent projectleider bij VCS. In deze functie loop ik van A tot Z mee in een project. Tijdens het proces probeer ik altijd de beste oplossingen te vinden voor een klant. Als dit lukt en de klant geeft dan ook complimenten, is het echt een kroon op mijn werk.

1 februari 2022 kwam ik in dienst bij VCS en sindsdien hou ik mij bezig met verschillende projecten. Voor de projecten regel ik afspraken met klanten, controleer ik de geleverde materialen en verzorg ik de technische voorbereidingen. Als er problemen zijn tijdens de installatie van één van onze producten dan zorg ik voor een oplossing. Zodra een project gereed is, regel ik de aanlevering van documentatie. En verzorg ik de oplevering van het project op locatie met de klant.

Dit alles doe ik samen met collega’s van het projectenbureau. Tijdens de uitvoering zijn wij de vraagbaak voor de klant en ontzorgen wij ze. Daarnaast regelen mijn collega’s en ik dat de klant binnen de gestelde tijd krijgt wat hij heeft gekocht.

‘Ik loop van A tot Z mee in een project’

Voor tevreden klanten

Het directe contact met de klant vind ik een leuk onderdeel van mijn functie. Ik help klanten bij verschillende vragen en samen met mijn collega’s doen we er alles aan om een passende oplossing te vinden. Dit zorgt ook voor diversiteit. Iets wat ik interessant vind. Soms maak ik bijvoorbeeld een planning van de werkzaamheden voor de volgende dag, maar loopt het op de dag zelf heel anders. Er komen vaak vragen van de klant of onze engineers, waardoor je de planning helemaal kan omgooien. De oorspronkelijke planning klopt dan niet meer, maar door mijn hulp is er wel weer een klant tevreden.

Oprechte waardering

De sfeer bij VCS is heel goed. Doordat het een familiebedrijf is, zijn de lijntjes kort. Iedereen is bereid om elkaar te helpen als je ergens tegenaan loopt. Wij als medewerkers krijgen ook alle vrijheid om de werkzaamheden uit te voeren. Mijn inzet wordt gezien en gewaardeerd, het befaamde schouderklopje dat krijg je bij VCS echt.

‘Mijn ingezet wordt gezien en gewaardeerd’

Ben jij die nieuwe VCS’er?

Wil je werken bij VCS? Dan moet je ons bedrijf niet zomaar als een werkgever zien, maar je moet je echt een VCS’er willen voelen. Je krijgt er zeker geen spijt van als je bij ons solliciteert! Spreekt dit werk je aan of wil je meer weten? Bekijk onze vacatures. Een open sollicitatie sturen kan ook. Voor vragen neem je contact op met Linda Timmerman via solliciteren@vcsobservation.com.

Enquire here