Samen werken aan een veilige private ruimte

Private ruimte
Cameratoezicht verbetert de veiligheid en leefbaarheid van uw locatie(s). Camera’s werken preventief tegen veel vormen van criminaliteit en dragen bij een snelle de-escalatie bij incidenten. Bovendien vergemakkelijken camerabeelden de opsporing en aanhouding na een incident. Ontdek hoe wij bedrijven in o.a. de industrie helpen om met onze oplossingen hun veiligheid naar een hoger niveau te tillen.

Camera’s worden steeds intelligenter. De ingebouwde software tilt camerabewaking naar een hoger niveau en verschaft u tal van waardevolle inzichten. VCS zet videomanagementtechnologie effectief in voor klanten. Adviseert geavanceerde tools om mensen en eigendommen beter te beschermen. Onze oplossingen helpen u weloverwogen beslissingen te nemen over veiligheidsvraagstukken. Of het nu gaat om overlastgevers, diefstal of agressieve situaties.

Drie sectoren uitgelicht:

1. Maakindustrie

Naast de bekende beveiligingscamera’s biedt VCS procescamera’s, die de productielijn in de gaten houden. Dit zijn camera’s die tegen extreem hoge warmte en explosies kunnen. Via de control room kunnen operators met die camera’s heel vroeg detecteren als machines in de problemen komen. Of als het product wordt gecompromitteerd.

Lees hoe we met 24/7 slim cameratoezicht uw personeel ondersteunen.

2. Transport

Met onze camerasystemen helpt VCS diefstal tegengaan, ook dragen we bij aan procesverbetering. Onze camera’s leggen het laden en lossen van goederen vast en maken het proces inzichtelijk voor de operators. Dankzij onze systemen voeren operators op afstand verbeteringen door. Zelfs onder extreme omstandigheden. Voor meer veiligheid en een efficiënter proces.

Ontdek onze slimme technologie voor veiligheid en procesverbetering.

3. Petrochemie

VCS Observation combineert thermische camera’s met bestuurbare camera’s. De thermische camera herkent insluiping door een mens, met hoogwaardige videocontentanalyse. En geeft een signaal aan een bestuurbare camera. Ook gangbaar (ogend) verkeer kan met camerabewaking doelgericht gemonitord worden, door ANPR-kentekenregistratiecamera’s.

Lees over de essentiële overstap naar intelligente camerasystemen.

Meer informatie

VCS realiseert innovatieve totaaloplossingen op maat. Zodat camerabewaking de veiligheid en leefbaarheid van uw locaties verbetert. Bent u benieuwd wat VCS kan betekenen voor uw bedrijf? Lees meer over onze dienstverlening in de private ruimte en vraag kosteloos een presentatie aan. Deze duurt ongeveer een uur en is volledig vrijblijvend. Neem contact op met VCS via e-mail of telefoonnummer 0416 54 10 10.

Enquire here

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.