VCS is Elite Partner van Genetec

Roel Mulder feliciteert Carel ten Horn 25 mei 2023 LR

Roel Mulder van Genetec (links op de foto) feliciteert Carel ten Horn van VCS (rechts) met het behalen van de Elite Partner-status.

VCS Observation heeft de felbegeerde Elite Partner-status behaald bij Genetec: de toonaangevende, internationale ontwikkelaar en leverancier van beveiligingsoplossingen en -platforms. Collega Carel ten Horn reageert: “Deze mooie prestatie benadrukt onze toewijding om voortdurend te innoveren en oplossingen van topkwaliteit te leveren.”

Elite Partner van Genetec

De samenwerking met Genetec bekroont een mijlpaal in de groei en ontwikkeling van VCS. Ons bedrijf levert landelijk innovatieve beveiligingsoplossingen die naadloos integreren met het Genetec-platform. De partnerstatus biedt onze opdrachtgevers in zowel de publieke als private sector o.a. de garantie dat VCS-collega’s beschikken over complete knowhow over de Genetec-platforms.

Geüpgraded partnerschap

Om de Elite Partner-status te verwerven, geldt een groot aantal criteria. Denk aan specifiek opgeleide collega’s, investeren in kennis, het bereiken van specifieke omzetdoelen en het bewijzen van expertise in cameratoezicht, camerabewaking en toegangscontrole. Met dit geüpgradede partnerschap ondersteunt VCS een nog breder scala aan Genetec-oplossingen, waaronder toegangscontrole en inbraakdetectie. Met de Elite-status heeft VCS ook het hoogste niveau van service en ondersteuning verworven. Dit betekent dat Genetec verzoeken vanuit VCS met voorrang in behandeling neemt.

‘We voldoen aan een reeks strenge criteria’

Samen groeien

Carel ten Horn is Director Marketing & Sales bij VCS. Hij vertelt: “Als VCS hebben wij ons aanbod de afgelopen jaren verbreed én verfijnd. Dit heeft in belangrijke mate meegespeeld bij het krijgen van de Elite Partner-status van Genetec. Deze benoeming bevestigt onze buitengewone expertise in het ontwikkelen en implementeren van op maat gemaakte oplossingen voor de beveiligingsinfrastructuur van gemeentes, politie, ziekenhuizen en het bedrijfsleven. We kijken ernaar uit om nóg nauwer samen te werken met Genetec.”

Genetecs Regional Sales Manager Roel Mulder vult aan: “VCS heeft sterke partnerschappen met lokale overheden, openbaar vervoersbedrijven en andere organisaties binnen de publieke sector. Zij zijn thuis in de openbare ruimte en steeds meer in de private sector. VCS heeft kennis in huis gehaald op tal van vakgebieden. Dit is essentieel, zodat projecten breder aangepakt kunnen worden. Door gezamenlijke projecten uit te voeren en in contact te komen met eindgebruikers, kunnen VCS en Genetec samen groeien en wederzijds succes bereiken.”

Bredere reeks mogelijkheden

Dankzij de geüpgradede samenwerking met Genetec profiteren onze opdrachtgevers van een bredere reeks mogelijkheden om hun beveiligingsoperaties te verbeteren. Carel geeft aan: “Met de Genetec Elite Partner-status bevestigt VCS zijn positie als een vertrouwde en betrouwbare partner voor organisaties die op zoek zijn naar brede beveiligingsoplossingen. VCS blijft zich inzetten voor de ontwikkeling van geavanceerde totaaloplossing op het gebied van (sociale) veiligheid. Zodat we risico’s verminderen, bedreigingen detecteren en de veiligheid waarborgen voor overheden en organisaties.”

‘Totaaloplossing voor meer (sociale) veiligheid’

Duurzame partnerships

VCS staat voor duurzame partnerships met leveranciers. “We kiezen bewust voor partners die werken met open sources en beschikbare SDK’s”, aldus Carel. “Ook hierom adviseren wij steeds vaker Genetec. Bijvoorbeeld voor toepassingen als videomanagementsystemen in meldkamers en toezichtruimtes en -applicaties.” Roel Mulder: “Als Genetec zoomen we in op unieke klantwensen en nieuwe mogelijkheden, met onze bestaande, stabiele technologie als basis. Zo vullen VCS en Genetec elkaar perfect aan.”

Elite Partner-status behouden

“We voldoen continu aan de hoge normen van Genetec”, zo vertelt Carel. “Ons partnerschap stelt ons in staat om voorop te lopen in innovatie, met toegang tot baanbrekende technologieën en op data gebaseerde oplossingen. Dit stelt ons in staan om succesvol in te spelen op snel veranderende wensen en eisen van onze klanten.” Mulder besluit: “VCS krijgt ondersteuning die is afgestemd op de omzet, een deel daarvan wordt ingezet voor marketings- en trainingsdoeleinden. Zo kan VCS investeren, innoveren en groeien. En de Elite Partner-status behouden.”

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over de partnerships van VCS en wat wij kunnen betekenen voor uw organisatie? Neem contact op met Carel ten Horn via e-mail of telefoonnummer 0416 54 10 10.

Enquire here