Publieke ruimte

Oplossingen voor een veilige en leefbare publieke ruimte

U wilt met nieuwe technologie de publieke ruimte veiliger en leefbaarder maken. Dit is op tal van manieren in te richten, al dan niet met een meldkamer en toepassing van verschillende (mobiele) cameraoplossingen. Til CameraToezicht en veiligheid naar een hoger niveau met de oplossingen van VCS Observation.
publieke ruimte 1

Maatschappelijke vraagstukken

CameraToezicht voorziet in data om de veiligheid en leefbaarheid van de publieke ruimte te waarborgen. Door de data op de juiste manier bij elkaar te brengen, is het mogelijk om correlaties aan te tonen. Dit kan leiden tot slimme oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken.
Social responsibility

Daarom CameraToezicht

Slimme camera’s zijn eigenlijk sensoren die data verzamelen: aantallen, bewegingen, patronen of juist afwijkingen daarvan. Veel van deze data is in principe al beschikbaar. De truc is om die data uit verschillende sensoren goed bij elkaar te brengen en verschillende correlaties aan te tonen.
Met voldoende data kunnen organisaties betrouwbare analyses maken en de impact van (beleids)beslissingen vooraf beter duiden. Dit kan leiden tot slimme oplossingen, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en mobiliteit.
Lees meer

Voor gemeenten

Afvaldumper

Een slimme camera kan bijvoorbeeld een vuilniszak herkennen. Als er vervolgens één wordt gedetecteerd náást een afvalcontainer, dan weet de camera dat het mis is en gaat er een seintje uit. Mogelijk is de afvaldumper nog in de buurt en kan deze direct worden aangesproken.

Banditisme

Banditisme is een groeiend probleem. Dit gaat altijd gepaard met afwijkend gedrag. Met onze camera’s kunnen we dat gedrag identificeren en de informatie direct doorspelen aan boa’s, politie en instanties.

Meer veiligheid

• De hoeveelheid sensoren en camera’s in een stad is enorm, maar vaak worden deze nog niet optimaal ingezet.
• De camerabeelden zijn één van de vele datastromen die samen kunnen komen in uw veiligheidssysteem.
• Als u die data nu verzamelt, kan daar op een later moment gebruik van gemaakt worden om bijvoorbeeld veiligheid te garanderen.

VCS: voor (publieke) veiligheid

Samen werken aan een veilige en leefbare maatschappij, met state-of-the-arttechnologie. Dat is wat het familiebedrijf VCS Observation beweegt. We zetten videomanagementtechnologie effectief in voor onze klanten. Adviseren daarover. In de publieke en private ruimte én de zorg. Hierin zijn we marktleider in Nederland.
Wij realiseren totaaloplossingen voor veiligheid en leefbaarheid. Op maat gemaakt, met oog voor een duurzame manier van werken. Samen met u, vanuit langdurige samenwerking.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is voor ons een integraal onderdeel van onze strategie. We werken aan circulariteit, we verminderen onze CO2-uitstoot en ons energieverbruik. Wij brengen duurzaamheid en social responsibility onder de aandacht van collega’s, leveranciers en klanten.
Ons wagenpark is bijna geheel elektrisch. Zelfs de werkbussen. Hierdoor rijden onze medewerkers emissieloos rond. Onze monteurs rijden rond in een Volkswagen ID. Buzz Cargo en de servicevoertuigen van Musoshi-company. Ze zijn werkzaam door het hele land.

Onze klanten

Neem direct contact op

Bent u benieuwd wat VCS kan betekenen voor uw organisatie? Neem contact op met Carel ten Horn via e-mail of bel 0416 54 10 10.

Vraag een presentatie aan

Vraag kosteloos een presentatie aan voor uw organisatie. Deze duurt ongeveer een uur en is volledig vrijblijvend. Neem contact op met VCS via e-mail of telefoonnummer 0416 54 10 10.