Camerabewaking

Camerabewaking: de spil in uw aanpak voor veiligheid

Onze camera- en meldkameroplossingen vormen de spil binnen uw totaalaanpak van veiligheid. De camerabeelden zijn één van de vele datastromen die samen kunnen komen in uw veiligheidssysteem. VCS Observation heeft een ruime ervaring met camerabewaking en met het inrichten van meldkamers.
Mobiel cameratoezicht 3

Voor uw organisatie

• VCS realiseert (kosten)effectieve camerabewaking: vast en mobiel. Wij realiseren totaaloplossingen: van hard- & software en implementatie tot monitoring, services en advies.
• Onze camerasystemen bevatten ingebouwde artificial intelligence (AI) die de situatie analyseert en data genereert die bijdraagt aan preventie van incidenten en het behoud van veiligheid.
• Onze camera- en softwareoplossingen integreren naadloos met elk videomanagementsysteem (VMS).

Wat is VCA?

De slimme camera detecteert een zogeheten ‘trigger’, zoals onverwachte bewegingen of afwijkingen in hitte of geluid. De observant ziet de melding realtime binnenkomen in het systeem en kan vervolgens beoordelen of actie geboden is.
Deze triggers dienen nog een ander doel: ze zijn in staat tot het zeer nauwkeurig monitoren en analyseren van observatieactiviteiten. Denk hierbij aan het tellen van personen of auto’s.

Mobiele camerabewaking

VCS kan op vrijwel elke locatie een tijdelijke camera plaatsen met mobiele internetverbinding. Dit is uiterst effectief om tijdig acute dreigingen in beeld te brengen, zoals agressie of vernieling. Daarnaast zijn ze inzetbaar voor persoonsbeveiliging en het monitoren van risicovolle objecten.

Daarom een mobiele oplossing

Mobiele camera-units stellen u in staat om (criminaliteits)problematieken op camera te vangen. Om tijdig plotselinge dreigingen in beeld te brengen, zoals terrorisme en agressie.
Voor elke omgeving is er de juiste oplossing:
• Mobiele camera-unit (met of zonder mast)
• Bodycams
• 4G/5G-router en point-to-(multi)point
• Koppeling met VMS

Breng acute dreigingen in beeld

Onze mobiele camera-units zijn multi-inzetbaar. De tijdelijke camera wordt gevoed door een accu of bijvoorbeeld via de stroom uit een lantaarnpaal. Ze zijn te plaatsen op vaste objecten in de ruimte, zoals licht- of geluidsmasten. Als die niet voorhanden zijn, kan er worden gekozen voor een geïntegreerde mast.

Veilig en encrypted

De mobiele camera-unit heeft een 4G/5G-router voor communicatiedoeleinden. De verzamelde data wordt intern encrypted opslagen. Via een point-to-pointverbinding garanderen we betrouwbare communicatie over afstanden tot wel 30 km met eigen bandbreedte. Een publiek 4G/5G-netwerk is dan niet nodig.

Neem direct contact op

Bent u benieuwd wat VCS kan betekenen voor uw organisatie? Neem contact op met Carel ten Horn via e-mail of bel 0416 54 10 10.

Vraag een presentatie aan

Vraag kosteloos een presentatie aan voor uw organisatie. Deze duurt ongeveer een uur en is volledig vrijblijvend. Neem contact op met VCS via e-mail of telefoonnummer 0416 54 10 10.