Camerabewaking in de private ruimte

Camerabewaking: de spil in uw aanpak voor veiligheid

Onze camera- en meldkameroplossingen vormen de spil binnen uw totaalaanpak van veiligheid. De camerabeelden zijn één van de vele datastromen die samen kunnen komen in uw veiligheidssysteem. VCS Observation heeft een ruime ervaring met camerabewaking en met het inrichten van meldkamers.
Camerabewaking in de private ruimte

Hoe werkt het?

  • VCS realiseert (kosten)effectieve camerabewaking: vast en mobiel. Wij realiseren totaaloplossingen: van hard- & software en implementatie tot monitoring, services en advies.
  • Onze camerasystemen bevatten ingebouwde artificial intelligence (AI) die de situatie analyseert en data genereert die bijdraagt aan preventie van incidenten en het behoud van veiligheid.
  • Onze camera- en softwareoplossingen integreren naadloos met elk videomanagementsysteem (VMS).

Daarom camerabewaking

Camerabewaking is één van de meest doeltreffende manieren van beveiliging. Bij incidenten kan snel worden ingegrepen. Ook werken de ‘extra ogen' preventief. In combinatie met slimme software en videocontentanalyse is camerabewaking van VCS (kosten)effectiever dan fysiek toezicht.

Duurzaam (samen)werken

Duurzaamheid is voor ons een integraal onderdeel van onze strategie. We werken aan circulariteit, we verminderen onze CO2-uitstoot en ons energieverbruik. Wij brengen duurzaamheid en social responsibility onder de aandacht van collega’s, leveranciers en klanten.
Ons wagenpark is bijna geheel elektrisch. Zelfs de werkbussen. Hierdoor rijden onze medewerkers emissieloos rond. Onze monteurs rijden rond in een Volkswagen ID. Buzz Cargo en de servicevoertuigen van Musoshi-company. Ze zijn werkzaam door het hele land.
Social responsibility

Totaaloplossing met slimme software

Inzicht in effectiviteit en performance
Maakt effectiviteit van camerabewaking meetbaar en declarabel. Performance van observanten wordt inzichtelijk.
Videocontentanalyse (VCA)
Onze slimme camera’s werken met videocontentanalyse (VCA), een slim algoritme op basis van machine learning en kunstmatige intelligentie (KI).

Voor uw organisatie

Onze software is modulair en kan dus toegepast worden op zowel grote gebieden in een stad, als op kleinschaligere gebieden zoals een winkelcentrum of industrieterrein.
De oplossing is realtime en 24/7 beschikbaar en detecteert met een algoritme geweld en geluid door triggers. Zo biedt de software meer kans op de-escalatie en het op heterdaad betrappen van een verdachte.

Neem direct contact op

Bent u benieuwd wat VCS kan betekenen voor uw organisatie? Neem contact op met Carel ten Horn via e-mail of bel 0416 54 10 10.

Vraag een presentatie aan

Vraag kosteloos een presentatie aan voor uw organisatie. Deze duurt ongeveer een uur en is volledig vrijblijvend. Neem contact op met VCS via e-mail of telefoonnummer 0416 54 10 10.