Extra cameratoezicht tijdens oud & nieuw

Extra cameratoezicht oud & nieuw
Tijdens oudjaarsavond en nieuwjaarsnacht ontstaan er naast feestelijkheden, soms ook vervelende situaties die lastiger te observeren zijn via uw reguliere cameranetwerk. Vooral op drukke (risico)plekken is het makkelijk om het overzicht te verliezen, door de vaak grote hoeveelheid mensen.

Bij VCS bieden wij daarom mobiele toezichtcamera’s voor tijdelijk extra CameraToezicht inzet. Dit vergroot flexibel de observatiecapaciteit op plekken waarvoor dat tijdens oud en nieuw belangrijk is. Deze camera’s voldoen aan de regelgeving voor CameraToezicht in de publieke ruimte.

Plaatsing van extra camera’s zorgt voor een hoger veiligheidsgevoel en draagt bij aan een ordelijk verloop van de nieuwjaarsnacht en alle activiteiten daaromheen.

De camera’s worden ruim op tijd door ons geplaatst, ingeregeld en gekoppeld met de meldkamer.

Zijn er (risico)locaties binnen uw gemeente waarvoor extra CameraToezicht tijdens oud & nieuw is gewenst? Wilt u meer informatie of advies? We zijn u graag van dienst met Mobiel CameraToezicht.

Mobiele camera-units zijn overal te plaatsen. De tijdelijke camera wordt gevoed door een accu of bijvoorbeeld via de stroom uit een lantaarnpaal. Voor elke omgeving is er de juiste oplossing:

  • Mobiele camera-unit (met of zonder mast)
  • Bodycams
  • 4G/5G-router en point-to-(multi)point
  • Koppeling met VMS

Neem contact op via info@vcsobservation.com of bel 0416 54 10 10.

OP=OP, dus reserveer nu!

Onze voorraad mobiele camera’s is beperkt, dus wees er snel bij.

Enquire here