Extra cameratoezicht tijdens oud & nieuw

Cameratoezicht oud & nieuw
Tijdens oudjaarsavond en nieuwjaarsnacht ontstaan er naast feestelijkheden, soms ook vervelende situaties die lastiger te observeren zijn via uw reguliere cameranetwerk. Vooral op drukke (risico)plekken is het makkelijk om het overzicht te verliezen, door de vaak grote hoeveelheid mensen.

Bij VCS bieden wij daarom mobiele toezichtcamera’s voor tijdelijke inzet. Dit vergroot flexibel de observatiecapaciteit op plekken waarvoor dat tijdens oud en nieuw belangrijk is. Deze camera’s voldoen aan de regelgeving voor cameratoezicht in de openbare ruimte.

Plaatsing van extra camera’s zorgt voor een hoger veiligheidsgevoel en draagt bij aan een ordelijk verloop van de nieuwjaarsnacht en alle activiteiten daaromheen.

De camera’s worden ruim op tijd door ons geplaatst, ingeregeld en gekoppeld met de meldkamer.

Zijn er (risico)locaties binnen uw gemeente waarvoor extra cameratoezicht tijdens oud & nieuw is gewenst? Wilt u meer informatie of advies? We zijn u graag van dienst.

Neem contact op via info@vcsobservation.com of bel naar 0416541010.

OP=OP, dus reserveer nu!

Onze voorraad mobiele camera’s is beperkt, dus wees er snel bij.

Enquire here

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.