Elektrisch wagenpark voor VCS Observation

elektrisch

Mooi nieuws: sinds kort is het wagenpark van VCS Observation bijna geheel elektrisch. Zelfs de werkbussen. Hierdoor rijden onze medewerkers voortaan 100% emissieloos rond.

Onze monteurs rijden tegenwoordig rond in een Volkswagen ID. Buzz Cargo en de servicevoertuigen van Musoshi-company. Ze zijn werkzaam door het hele land. En zijn vaak een volle dag op pad voor installaties en het onderhoud van systemen. Nu ze deze nieuwe bussen gebruiken, komt er geen uitstoot vrij. Zo draagt VCS bij aan een duurzame toekomst.

Musoshi

VCS Observation is één van de eerste bedrijven die gebruikmaakt van de voertuigen van Musoshi. Het voertuig is volledig elektrisch en geschikt voor smalle straten en stegen. Iets waar onze medewerkers veel mee te maken krijgen, bijvoorbeeld als ze camera’s schoonmaken en controleren of alles naar behoren werkt.

VCS-uitstraling

De Volkswagen bussen en de Musoshi zijn omgedoopt in de VCS-huisstijl. Hierdoor is het een opvallende verschijning in het straatbeeld. VCS is trots op de overstap naar de elektrische voertuigen en het verduurzamen van de bedrijfsprocessen.

Enquire here