Veilige sectoren door CameraToezicht

Veilige sectoren
Met nieuwe technologie maakt u uw sector veiliger en leefbaarder. Hierbij werken camera’s preventief tegen veel vormen van criminaliteit -en dragen bij aan een snelle de-escalatie bij incidenten. Camerabeelden versimpelen ook de opsporing en aanhouding na een incident. Ontdek hoe u uw cameratoezicht en veiligheid naar een hoger niveau tilt met de oplossingen van VCS Observation.

Tegenwoordig worden camera’s steeds intelligenter. De ingebouwde software verbetert de toezicht en verschaft u waardevolle inzichten. In het hele land vervult VCS een sleutelrol op het gebied van veiligheid. Samen maken sectoren veilig en leefbaarder met nieuwe technologie. Wij zijn meerdere sectoren van dienst.

Een aantal sectoren uitgelicht:

  1. Vervoersbedrijven
    Het gedrag van mensen verloopt volgens patronen. Onze camera’s identificeren afwijkend gedrag. In dat geval krijgt de meldkamer direct een signaal en kan actie worden ondernomen. Dit draagt bij aan de veiligheid. Verschillende vervoersbedrijven passen dit al toe in hun cameratoezicht.
  2. Musea
    U wilt de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers waarborgen. Uw kunstobjecten beschermen schade of diefstal. CameraToezicht vormt de spil binnen uw aanpak. Met onze oplossing voor toegangscontrole loopt u voorop in het gebouwbeheer van de toekomst. Zo is uw musea veilig.
  3. Gemeenten
    CameraToezicht waarborgt de veiligheid van de openbare ruimte in de publieke ruimte. En realiseert dit in lijn met de Gemeentewet 151c. Videocontentanalyse, big data en machine learning zijn hierbij grote thema’s. Dit leidt tot slimme oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken.

Meer weten?

VCS Observation realiseert oplossingen op maat. Onder andere voor gemeenten, musea en vervoersbedrijven. Maar er zijn meer sectoren, waar wij oplossingen voor bieden. Zoals (lucht)havens en zorg. Bent u benieuwd wat VCS kan betekenen voor u? Vraag dan kosteloos een presentatie aan. Deze duurt ongeveer een uur is en volledig vrijblijvend. Neem contact op via e-mail of telefoonnummer 0416 54 10 10.

Enquire here