Cybersecurity

Bescherm uw waardevolste bezit: patiëntinformatie

Patiëntinformatie vormt één van de waardevolste bezittingen van zorginstellingen. Kwaadwillenden zullen alles doen om deze informatie in handen te krijgen. De risico’s nemen toe als er meer patiëntendossiers worden uitgewisseld. VCS maakt u weerbaarder tegen digitale dreigingen en kwetsbaarheden.
Social responsibility

Hoe werkt het?

VCS Observation levert essentiële systemen voor de verbetering van de veiligheid en leefbaarheid in Nederland. De laatste jaren is cybersecurity hierbij steeds belangrijker geworden. Het draait niet meer alleen om betrouwbaarheid van onze systemen, maar ook om de veiligheid. Ontdek hoe wij de veiligheid van uw systemen waarborgen.

Daarom cybersecurity

De uitval van uw systemen kan grote gevolgen hebben. Maar bedenk eens wat de schade kan zijn als systemen worden gehackt. Dan kan gevoelige data in verkeerde handen komen of systemen worden gegijzeld, met alle gevolgen van dien. Alle ketenpartners leunen op de techniek van VCS Observation, daarom staan wij voor optimale cybersecurity.

Ethisch hacker

Om de veiligheid van onze systemen te waarborgen, werkt VCS Observation met een zogenaamde ethisch hacker. Ethisch hackers, ook wel white hat hackers genoemd, zorgen er voor dat u hackers met kwade bedoelingen altijd een stap voor bent.
• Een ethisch hacker kan met penetration tests eventuele kwetsbaarheden aan het licht brengen bij de systemen die VCS Observation levert.
• Hij of zij test of bepaalde systemen zijn binnen te dringen - zonder schade aan te richten. Puur om preventief bugs of lekken te ontdekken.

Vulnerability scans

Daarnaast bieden we vulnerability scans aan om kwetsbaarheden te identificeren en deze af te dekken. Dit zijn scans die uw hele systeem scannen en actief op zoek gaan naar manieren om uw systeem binnen te dringen.
• Door periodiek te scannen zorgt u voor actuele cybersecurity van uw systemen.
• Malafide hackers hebben namelijk de beschikking over de nieuwste systemen en gadgets.
• Door up-to-date te blijven geeft u hen geen kans om schade aan te richten in uw systemen.
Tim van Deijzen

Neem direct contact op

Bent u benieuwd wat VCS kan betekenen voor uw organisatie? Neem contact op met Tim van Deijzen via e-mail of bel 0416 54 10 10.

Vraag een presentatie aan

Vraag kosteloos een presentatie aan voor uw organisatie. Deze duurt ongeveer een uur en is volledig vrijblijvend. Neem contact op met VCS via e-mail of telefoonnummer 0416 54 10 10.