VCS zet zich in voor duurzaamheid

VCS zet zich in voor duurzaamheid met elektrisch wagenpark
VCS Observation zet zich in voor veiligheid. Onze ambitie is om de wereld veiliger te maken. Maar ook groener, schoner en diverser. Want óók daarmee zorgt VCS voor een leefbare omgeving.

VCS was in de jaren ’90 de eerste aanbieder van professionele camerabewaking. Door de jaren heen heeft VCS zich ontwikkeld als partner voor veiligheid in het publieke en private domein. Met onder meer de inzet van technologieën, zoals slimme camera’s, softwareoplossingen en videocontentanalyse. Op deze manier werkt VCS aan een veilige toekomst.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een integraal onderdeel van de strategie. VCS werkt aan circulariteit en vermindert de CO2-uitstoot en energieverbruik. En brengt het onder de aandacht van collega’s, klanten en leveranciers. VCS kijkt continu waar verbetering mogelijk is.

Elektrisch wagenpark

Het wagenpark van VCS is bijna geheel elektrisch. Hierdoor rijden de medewerkers emissieloos rond. De monteurs rijden in een Volkswagen ID. Buzz Cargo. Ze zijn werkzaam door het hele land.

Inclusieve organisatie

Diversiteit is een strategisch speerpunt. Met het diversiteitsbeleid streeft VCS naar een inclusief personeelsbestand, waarin verschillen worden omarmd. Diversiteit en inclusie zijn strategisch verweven in alle organisatieniveaus. Elke collega draagt bij aan deze missie én aan het succes van het bedrijf.

Meer weten? Lees het social responsibility

Enquire here