Bij VCS zetten we samen de klant op één

De klant
Door Pascalle Domenie, servicecoördinator 
Sinds januari 2022 werk ik als servicecoördinator bij VCS. Ik ben onderdeel van het operationele centrum. Van planning tot vergunningaanvraag en klantcontact: elke dag gaan we voor de juiste resultaten. In mijn functie is geen dag hetzelfde.

Mijn werkzaamheden richten zich op contractbeer, klantencontact en planning. Naast deze taken heb ik ook nog wat andere zaken op mijn bordje. Ik ben ook bezig met het aanvragen van vergunningen en het inplannen van nachtklussen. Daarnaast ben ik eindverantwoordelijke voor de planning en zorg ik ervoor dat alles op de afdeling soepel verloopt.

Pascalle Domenie

De afwisseling in het werk trekt mij enorm aan. Bij VCS hebben wij allemaal onze eigen klantenportefeuille. Wekelijks heb ik contact met mijn klant(en) om te informeren of er nog bijzonderheden zijn die extra aandacht nodig hebben. Hierdoor is geen dag hetzelfde en zijn er genoeg uitdagingen. Als alles aan het eind van de dag geregeld is, geeft mij dat een voldaan gevoel.

‘Iedere collega heeft een eigen klantenportefeuille’

Klant op één

Wat mijn werk ook leuk maakt, is mijn team. Samen met mijn collega’s van het operationele centrum kan ik fijn werken. Elke dag doen we ons best voor de juiste resultaten. Klanten staan bij ons op één en samen zorgen wij ervoor dat de communicatie goed verloopt. Dit doen we om hen te ontzorgen wat betreft de veiligheid binnen hun gemeente of bedrijf. En die veiligheid gaat zoveel verder dan dat je op het eerste moment ziet. Dit heeft mij echt verrast in de beginperiode bij VCS. Er wordt zoveel gedaan om de openbare ruimte veilig te houden.

Hechtheid

Als je bij VCS wil werken dan is het handig als je flexibel bent. Je moet mee kunnen buigen. Je hebt veel verschillende taken en geen dag is hetzelfde. Daarom is ook het fijn als je van aanpakken houdt. En verder: laat je verrassen door de hechtheid van onze groep. En de kracht die we samen uitstralen om de veiligheid van ons allen te waarborgen.

‘De openbare veiligheid gaat veel verder dan je denkt’

Aan de slag bij VCS

Spreken deze werkzaamheden of ons bedrijf je aan? Neem dan een kijkje tussen de vacatures. Of neem contact op met VCS Observation. Wie weet zijn we binnenkort collega’s!

Enquire here