Samen werken = samen feesten!

Samen werken = samen feesten!
Bij VCS kijken wij er elk jaar weer naar uit. Hét feest voor alle collega’s van VCS Observation. Op 1 juli stond ons personeelsfeest in het teken van ‘Tropical Beach’.
Bij samen feesten hoort natuurlijk een dresscode en daarom waren alle collega’s uitgedost met bloemenkransen en in vrolijke Hawaii-blouses.

De decibelmeter sloeg uit toen de partybus aankwam rijden bij het VCS-gebouw. De rook steeg langs de openstaande ramen omhoog en de gekleurde laserlichten maakte het plaatje al helemaal af. Onderweg stroomde het ijskoude bier met liters uit de tap en gingen de voetjes al snel van de vloer. Samen feesten! De stemming zat er goed in toen de bus stopte in Vught. Daar stond ons iets heel spannends te wachten…

Zomerse teambuilding

Personeelsfeest 2022: Samen werken = samen feesten!

Bij recreatieplas de IJzeren Man werden we uitgedaagd met diverse zomerse challenges. In teams gingen we strijd aan om VCS-kampioen te worden. Zo werd het evenwicht van de teams flink op de proef gesteld. De draaiende schijf kende geen genade, als maar één van je teamleden z’n balans verloor, volgde de rest direct…

Uiteindelijk hebben alle teams zich dapper door de proeven geworsteld en streed iedereen tot het bittere einde. Maar slechts één team kon de overwinning claimen.

Terug naar VCS

Aan het einde van de middag reed de partybus met de discolichten aan iedereen weer terug naar Waalwijk. Hier vond de officiële opening van de gloednieuwe VCS-buitenbar plaats. In deze bar kunnen we vanaf nu de leukste vrijmibo’s en andere feestjes organiseren, uiteraard om de positieve werksfeer er lekker in te houden.

Als afsluiting was er een heerlijke BBQ, verzorgd door slagerij Van Roessel, met aansluitend een muziekquiz en de prijsuitreiking voor het best presterende team. Daverend applaus volgde er toen de VCS-kampioen bekend werd gemaakt. Met big smiles en drankjes in de hand, werd de bokaal in ontvangst genomen. Dat is pas samen feesten!

Personeelsfeest 2022 3

Wil jij er volgend jaar ook bij zijn?

Wil je volgend jaar ook bij dit spetterende feest zijn? Check dan onze vacatures. Of neem contact op met Claudia Labee, via e-mail of bel 0416 54 10 10.

Bekijk de aftermovie

Enquire here