VCS verlengt VCA** en ISO 9001-certificeringen

ISO 9001
In week 28 hebben de controle-audits plaatsgevonden voor de verlenging van de VCA** en ISO 9001-certificeringen van VCS Observation. En weer met een succesvol resultaat.

Dit resultaat is het directe gevolg van ons voortdurende streven naar uitmuntendheid en onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid. De audits waren intensief en grondig. We zijn er trots op dat ons bedrijf opnieuw voldoet aan de strenge eisen.

VCA**-certificering

Een belangrijk aspect van ons bedrijf is onze toewijding aan veiligheid, gezondheid en milieu. Om dit te bevestigen, hebben we de VCA**-certificering behaald. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Het is een internationaal erkend certificaat. Het toont aan dat we voldoen aan de hoogste normen op het gebied van risicobeheer en veiligheidsprotocollen.

De VCA**-certificering bevestigt dat we ons inzetten voor een veilige werkomgeving voor zowel onze medewerkers als onze klanten. We hebben bewezen dat we voldoen aan de strikte eisen met betrekking tot veiligheidsprocedures, het beheersen van risico’s en het waarborgen van de gezondheid. Én het welzijn van iedereen die betrokken is bij onze activiteiten.

ISO 9001-certificering

Naast onze toewijding aan veiligheid, hechten we ook veel waarde aan kwaliteitsmanagement. Om dit te benadrukken, hebben we opnieuw de ISO 9001-certificering behaald. ISO 9001 is een internationaal erkende norm voor kwaliteitsmanagement en is bedoeld om de klanttevredenheid te waarborgen.

De ISO 9001-certificering bevestigt dat we onze processen voortdurend evalueren, verbeteren en aanpassen om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. We hebben bewezen dat we een systematische aanpak hanteren om de kwaliteit van onze diensten te waarborgen. Dit omvat het identificeren van klantvereisten, het vaststellen van interne procedures, het monitoren van prestaties en het streven naar voortdurende verbetering.

Informatiebeveiliging

ISO 9001 is niet de enige ISO-certificering die VCS heeft. Eerder waren we al gecertificeerd voor ISO 27001. ISO 27001 is dé wereldwijde norm voor informatiebeveiliging. Het dekt zowel fysieke als online bedreigingen af, zoals hackers en virussen, met de focus op systeemcontinuïteit. Risico’s zijn verminderd en we garanderen een hersteltijd van maximaal een halfuur bij uitval.

We registreren nauwkeurig wie toegang heeft tot welke informatie en waarom. Alle informatie is geclassificeerd en toegangsrechten zijn zorgvuldig toegekend. Politie- en gemeentemedewerkers worden gescreend door de nationale politie.

Samenwerking en inzet

Dit succes zou niet mogelijk zijn zonder het harde werk en de toewijding van ons geweldige team. Onze medewerkers vormen de drijvende kracht achter ons succes en we zijn trots op hun inzet om aan de hoogste normen te voldoen.

Kwaliteit

Voor VCS is veiligheid en kwaliteit topprioriteit. We blijven vastbesloten om onze klanten de hoogste kwaliteit securitydiensten te bieden. Samen streven we naar excellentie en blijven we ons inzetten voor het leveren van veiligheid en kwaliteit aan al onze klanten.

Enquire here