Mobiel CameraToezicht: oplossing bij evenementen

Camerabewaking Evenementen
Mobiel cameratoezicht wordt steeds vaker ingezet bij grote en kleine evenementen. Dit is een dynamische oplossing waarmee de politie en/of beveiliging verplaatsende criminaliteit en onenigheden opspoort en aangepakt.

Met mobiele camera-units worden potentiële dreigingen in een vroeg stadium gesignaleerd, zo kan er sneller en beter worden ingegrepen op het moment dat een ordeverstoring dreigt te ontstaan.

Voordelen Mobiel CameraToezicht

Mobiel CameraToezicht biedt veel voordelen bij evenementen. Zo is het voor politie of beveiliging mogelijk om het complete evenement vanuit één punt te overzien. Dit zorgt voor een beter overzicht en een efficiëntere inzet van middelen en medewerkers. Bovendien worden beelden waarop strafbare feiten zijn vastgelegd tijdelijk bewaard om een verdachte eventueel strafrechtelijk te kunnen vervolgen.

Inzet Mobiel CameraToezicht

Bij de inzet van deze vorm van CameraToezicht maken we gebruik van tijdelijke camera’s met een mobiele internetverbinding. Het is mogelijk om de camera’s op verschillende manieren van stroom te voorzien, bijvoorbeeld via een accu of via stroomvoorzieningen op de locatie, zoals een lantaarnpaal. Voor iedere omgeving bestaat een oplossing op maat. Het is mogelijk om de camera’s op bestaand stadsmeubilair te plaatsen of u kiest voor een oplossing met een geïntegreerde mast.

Data veilig opgeslagen

De mobiele camera-unit communiceert via een 4G-/5G-router. Alle verzamelde data wordt encrypted opgeslagen. Soms is een publiek 4G-/5G-netwerk niet nodig. Via een point-to-pointverbindingen garanderen wij namelijk betrouwbare communicatie tot wel 30 kilometer met eigen bandbreedte.

Geïnteresseerd?

Bent u nieuwsgierig naar wat mobiele camerabewaking voor u en uw organisatie kan bieden? Neem contact op met Tim van Deijzen via e-mail of bel hem op 0416 54 10 10.

Enquire here