Mobiele camerabewaking

Breng acute dreigingen in beeld, op elke locatie

VCS kan op vrijwel elke locatie een tijdelijke camera plaatsen met mobiele internetverbinding. Dit is uiterst effectief om tijdig acute dreigingen in beeld te brengen, zoals agressie of vernieling. Daarnaast zijn ze inzetbaar voor persoonsbeveiliging en het monitoren van risicovolle objecten.
Mobiel CameraToezicht

Hoe werkt het?

Onze mobiele camera-units zijn multi-inzetbaar. De tijdelijke camera wordt gevoed door een accu of bijvoorbeeld via de stroom uit een lantaarnpaal. Ze zijn te plaatsen op vaste objecten in de ruimte, zoals licht- of geluidsmasten. Als die niet voorhanden zijn, kan er worden gekozen voor een geïntegreerde mast.

Daarom mobiele camerabewaking

Mobiele camera-units stellen u in staat om (criminaliteits)problematieken op camera te vangen. Om tijdig plotselinge dreigingen in beeld te brengen, zoals terrorisme en agressie.
Voor elke omgeving is er de juiste oplossing:
• Mobiele camera-unit (met of zonder mast)
• Bodycams
• 4G/5G-router en point-to-(multi)point
• Koppeling met VMS

Veilig en encrypted

De mobiele camera-unit heeft een 4G/5G-router voor communicatiedoeleinden. De verzamelde data wordt intern encrypted opslagen. Via een point-to-pointverbinding garanderen we betrouwbare communicatie over afstanden tot wel 30 km met eigen bandbreedte. Een publiek 4G/5G-netwerk is dan niet nodig.

Voor uw organisatie

Alle camera’s zijn via encryptie te integreren in bestaande videomanagementsystemen. De beelden zijn te dispatchen naar de veiligheidsketenpartners.
Bodycams kunnen in de cameraketen geïntegreerd worden. VCS is leverancier van diverse merken bodycams.
De unit is voorzien van een intern accumanagementsysteem. Als een unit langer dan 48 uur ingezet moet worden, kan deze gekoppeld worden aan een lichtmast om de accu’s op te laden.

Neem direct contact op

Bent u benieuwd wat VCS kan betekenen voor uw organisatie? Neem contact op met Carel ten Horn via e-mail of bel 0416 54 10 10.

Vraag een presentatie aan

Vraag kosteloos een presentatie aan voor uw organisatie. Deze duurt ongeveer een uur en is volledig vrijblijvend. Neem contact op met VCS via e-mail of telefoonnummer 0416 54 10 10.