Koortsscreening bij entree

10 +

Organisaties

KOORTSSCREENING

Detecteer koorts veilig en op afstand met onze thermische camera's.

U wilt de kans op verspreiding van infecties tegengaan. VCS biedt uiterst nauwkeurige thermische cameraoplossingen voor op uw locatie(s). Zodra er iemand met koorts in beeld komt, wordt er een alarmering afgegeven.

KOORTSSCREENING

Hoe werkt het?

Koorts is een van de belangrijkste symptomen van een virusinfectie. Daarom kunt u met thermische camera’s een eerste screening doen op virusinfecties. Onze camera’s meten met een hoge nauwkeurigheid de lichaamstemperatuur.

Koortsscreening in 4 stappen:

  • Elke ingang wordt voorzien van een slimme thermische camera met intelligente software. De eventuele black box met referentietemperatuur bevindt zich binnen drie meter van de camera.
  • De camera wordt gericht op het voorhoofd van elke bezoeker, bij elke ingang. Zo detecteert u mogelijke koorts.
  • U ontvangt een realtime risicowaarschuwing wanneer de temperatuur van een bezoeker hoger is dan de ingestelde waarde.
  • Na een eventuele waarschuwing treedt uw interne protocol in werking.

Voor uw organisatie

Onze camera’s voor koortsscreening bieden gezichtsherkenning via kunstmatige intelligentie (KI). Dit maakt het mogelijk om elk gezicht te lokaliseren. Zo voorkomt u vals alarm door andere warmtebronnen.

Met de ingebouwde audiomodule kunnen onze koortsscreenende koepel- en bulletcamera een alarm activeren. Zo worden uw mensen aan de deur direct geattendeerd op mogelijke koortspatiënten.

Belangrijk om te weten

  • VCS maakt gebruik van een temperatuurmeetalgoritme en big data vanuit vele eerdere metingen. Dit stelt ons in staat om de nauwkeurigheid van elke temperatuurmeting te garanderen.
  • Als leverancier van beveiligingsoplossingen biedt VCS u een totaaloplossing, met de thermische camera’s en alle toebehoren. Dit stelt u in staat om eenvoudig een professionele oplossing op te zetten.

Gratis presentatie

U kunt nu kosteloos een (online) presentatie aanvragen over koortsscreening. Deze duurt ongeveer een uur en is volledig vrijblijvend.

Neem contact op met VCS via telefoonnummer 0416 54 10 10 of e-mail info@vcsobservation.com. Onze adviseur komt graag bij u langs.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.