Camerabewaking in de bouwsector

Bouwsector
Steeds vaker zijn bouwplaatsen slachtoffer van diefstal. Op een bouwwerf ligt vaak waardevol materiaal. VCS Observation heeft met camerabewaking dé oplossing voor de bouwsector.

De meeste bouwplaatsen liggen afgelegen en zijn in de avond en nacht onbewaakt. Kortom: makkelijke doelwitten voor dieven. Zo werd er in Breda ingebroken op een bouwplaats, werden er bouwmaterialen gestolen in Zeeland en werden er meerdere diefstallen gepleegd op een bouwplaats in Leiden. De schade kan flink in de papieren lopen. Maar de indirecte schade voor de bouwsector is vaak nóg groter, omdat de bouw stil komt te liggen en deadlines niet gehaald worden.

Camerabewaking

VCS heeft de oplossing om diefstal te voorkomen. Wij verzorgen de camerabewaking op uw terrein. Het is één van de meest doeltreffende manieren van beveiliging. Bij incidenten wordt snel ingegrepen. Ook werken de ‘extra ogen’ preventief. Zichtbare camera’s schrikt dieven vaak af. In combinatie met slimme software en videocontentanalyse is camerabewaking effectiever dan fysiek toezicht.

Mobiele camerabewaking

Ook biedt VCS Observation mobiele camerabewaking aan. VCS plaatst eenvoudig en snel op elke locatie een tijdelijke camera met mobiele internetverbinding. Bijvoorbeeld op uw bouwplaats. Zo brengen we dreigingen als diefstal en vernielingen effectief in beeld. Als het project is afgerond, verwijderen we de mobiele camera weer net zo snel.

De mobiele camera-units zijn multi-inzetbaar. De tijdelijke camera wordt gevoed door een accu of bijvoorbeeld via de stroom uit een lantaarnpaal. Ze zijn te plaatsen op vaste objecten op uw bouwplaats, zoals lichtmasten.

Meer weten?

Bent u benieuwd wat VCS kan betekenen voor uw bouwplaats? Neem dan contact op met Marvin Fonteijn over de bouwsector via e-mail of bel 0416 54 10 10. Of vraag kosteloos een presentatie aan. Deze duurt ongeveer een uur en is volledig vrijblijvend.

Enquire here