Toegangscontrole in de publieke ruimte

Innovatief toegangsbeheer: krijg grip op bezoekersstromen

U zoekt een praktische oplossing voor toegangsbeheer van uw locatie(s) en afdelingen. Een oplossing die bijdraagt aan veiligheid binnen uw organisatie - en die meer verblijfscomfort realiseert voor medewerkers en bezoekers. Met onze oplossingen loopt u voorop in het gebouwbeheer van de toekomst.
Toegangscontrole publieke ruimte

Voor uw organisatie

Professioneel toegangsbeheer - bijvoorbeeld via tags, passen, codes en/of intercom - draagt bij aan meer veiligheid voor uw organisatie.
U krijgt inzicht in wie op welke tijdstippen in uw locaties is. Ook kunt u zelf bepalen wie er toegang heeft tot bepaalde ruimtes. Bovendien kunt u toegangsrechten eenvoudig beheren.

Veiligheid en verblijfscomfort

Ontdek onze praktische oplossingen voor toegangsbeheer van uw locatie(s) en afdelingen.
Oplossingen die bijdragen aan fysieke veiligheid en informatiebeveiliging binnen uw organisatie. En die meer verblijfscomfort realiseren voor uw medewerkers en bezoekers.

Duurzaam (samen)werken

Duurzaamheid is voor ons een integraal onderdeel van onze strategie. We werken aan circulariteit, we verminderen onze CO2-uitstoot en ons energieverbruik. Wij brengen duurzaamheid en social responsibility onder de aandacht van collega’s, leveranciers en klanten.
Ons wagenpark is bijna geheel elektrisch. Zelfs de werkbussen. Hierdoor rijden onze medewerkers emissieloos rond. Onze monteurs rijden rond in een Volkswagen ID. Buzz Cargo en de servicevoertuigen van Musoshi-company. Ze zijn werkzaam door het hele land.

Toegangsbeheer via gezichtsherkenning

Toegangsbeheer via gezichtsherkenning combineert contactloze toegangscontrole met authenticatie en verificatie op afstand. Gezichtsherkenning creëert een geometrisch overzicht van de gezichtsvectoren voor authenticatie.
Onze zeer nauwkeurige en snelle algoritmen herkennen gezichten in de meest verschillende situaties, bijvoorbeeld ook met een mondkapje voor.

De voordelen

• Met toegangsbeheer via gezichtsherkenning loopt u voorop in het gebouwbeheer van de toekomst.
• Het stelt u in staat om razendsnel en contactloos toegangsbeheer tot locaties in te stellen.
• Toegangsbeheer via gezichtsherkenning vergroot de betrouwbaarheid, vereenvoudigt het facilitair proces, leidt tot lagere kosten én geeft de organisatie meer uitstraling.
Toegangscontrole private ruimte

Het hoogste gebruiksgemak

• Toegangsbeheer op basis van gezichtsherkenning werkt volledig contactloos, via sensoren en software met kunstmatige intelligentie (KI).
• U stelt eenvoudig in welke personen toegang krijgen tot welke faciliteiten. 100% accuraat.
• Dit maakt uw toegangsbeheer veel minder complex en biedt uw mensen het hoogste gebruiksgemak.

Neem direct contact op

Bent u benieuwd wat VCS kan betekenen voor uw organisatie? Neem contact op met Carel ten Horn via e-mail of bel 0416 54 10 10.

Vraag een presentatie aan

Vraag kosteloos een presentatie aan voor uw organisatie. Deze duurt ongeveer een uur en is volledig vrijblijvend. Neem contact op met VCS via e-mail of telefoonnummer 0416 54 10 10.