Het NOC: 24/7 monitoring en onderhoud op afstand

Network Operations Center
Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het monitoren en onderhouden van uw technische apparatuur? In ons Network Operations Center (NOC) zijn we gespecialiseerd in het leveren van monitoring- en onderhoudsdiensten op afstand, met een focus op efficiëntie en snelheid. In deze blog leest u er meer over.

Wij streven ernaar om 80% van alle verstoringen op afstand op te lossen door middel van ons remote beheersysteem. Dit betekent minder kilometers op de weg en dus een aanzienlijke vermindering van het energieverbruik. Ons NOC is 24/7 operationeel, wat betekent dat er altijd een deskundige beschikbaar is om eventuele problemen aan te pakken.

Hoe werkt het?

Ons monitoringplatform geeft inzicht in de status van uw cameranetwerk, hardware en IT-componenten zoals camera’s, switches en verbindingen. We maken gebruik van actuele as-builtdocumentatie om u nauwkeurige informatie te bieden. Daarnaast biedt ons platform monitoringstatistieken zoals netwerkgebruik, CPU-belasting en schijfruimtegebruik.

Detectie en actie

Het Network Operations Center detecteert afwijkende patronen en stuurt direct een melding naar onze support engineers wanneer er een storing of fout wordt geconstateerd. In 80-90% van de gevallen kunnen we het probleem op afstand oplossen voordat het de beschikbaarheid van uw systemen beïnvloedt.

Indien nodig kunnen we onze field engineers gericht naar de locatie sturen om het probleem ter plaatse aan te pakken. Ons wagenpark, bestaande uit bijna volledig elektrische voertuigen, stelt ons in staat om snel en emissievrij te reageren op noodsituaties, waar dan ook in het land.

Snel herstel, volledige transparantie

Na een eerste analyse nemen we direct telefonisch contact op om de snelst mogelijke hersteltijd aan te kondigen en verdere werkzaamheden af te stemmen. Onze serviceorganisatie staat 24/7 paraat, zodat we ook ‘s avonds, ‘s nachts en tijdens feestdagen snel kunnen reageren op incidenten.

Bovendien zorgen we voor volledige transparantie door het registreren van elke storing en het verstrekken van gedetailleerde rapportages aan uw organisatie, inclusief analyses op component- en systeemniveau, beschrijvingen van onderhoudswerkzaamheden en eventuele bijzonderheden.

Duurzaamheid

Met ons Network Operations Center bieden we niet alleen efficiëntie en snelheid, maar tonen we ook onze betrokkenheid bij maatschappelijk verantwoord ondernemen door te investeren in duurzame mobiliteit en 24/7 beschikbaarheid voor onze klanten. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we uw organisatie kunnen ondersteunen bij het beheer van uw technische infrastructuur.

Ontdek meer

Wilt u nog meer weten over het NOC? Of bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op via e-mail of bel 06 43 15 01 38.

Enquire here