Sophos is partner van VCS

Sophos is een van de eerste ontwikkelaars van antivirus- en encryptiesoftware en werd in 1985 opgericht in het Verenigd Koninkrijk. Inmiddels behoort het bedrijf tot ‘s werelds meest toonaangevende aanbieders van oplossingen tegen cyberdreigingen en dataverlies. Het partnerschap met Sophos stelt VCS in staat om zowel de continuïteit van applicaties, systemen en netwerken als de veiligheid van gegevens van klanten te waarborgen.

Sophos is partner van VCSDe oplossingen van VCS voor camera– en meldkamertechnologie, toegangscontrole en beveiligingstechniek stellen de hoogste eisen aan cybersecurity. Daarom zijn we trots op ons partnership met Sophos. Samen zorgen we ervoor dat onze klanten adequaat zijn beschermd tegen steeds verder toenemende technologische risico’s. En borgen we dat zij steeds ruim voldoen aan de wet- en regelgeving.

Proactieve bedreigingsbestrijding

VCS is doorlopend op de hoogte van de nieuwste beveiligingstechnieken en -praktijken. We bieden volcontinue monitoring van systemen en netwerken, met de inzet van Sophos-technologie. Hierdoor detecteren we bedreigingen vóór ze de normale operatie kunnen beïnvloeden. Zo nodig kunnen we 24/7 een cybersecurity-expert inschakelen.

‘24/7 een cybersecurity-expert inschakelen’

Totaalpakket

Als partner van Sophos hebben wij toegang tot een totaalpakket aan cybersecurity-oplossingen van dit bedrijf. Van endpoint-beveiliging en ‘next-gen’ firewalls tot cloud-security, encryptie, backup en disaster recovery. Hiermee bieden we uitgebreide bescherming tegen o.a. cyberaanvallen, malware, ransomware, phishing en andere bedreigingen.

Wij zorgen voor de onderlinge koppelingen en ondersteunen bij de integratie met uw bedrijfssystemen. Gebruikers en applicaties worden elke keer geverifieerd voor ze toegang krijgen tot systemen en infrastructuren.

Enquire here