VCS verlengt Genetec Elite-partner status en ontvangt Partner Award

Award-Genetec-to-VCS-Observation

Waalwijk – Dankzij een sterke groei in het toepassen van Genetec-technologie, op steeds meer gebieden, heeft VCS Observation zijn status van Elite Partner verlengd. Bovendien heeft Genetec de prestigieuze Partner Award aan VCS toegekend.

Mooi nieuws voor VCS op donderdag 13 juni, de slotdag van het Genetec EMEA Partner Channel Event in Athene. Daar werd bekendgemaakt dat VCS zich de komende periode opnieuw – als enige in Nederland – Genetec Elite Partner mag noemen. De verrassing was helemaal compleet toen bleek dat VCS óók de Genetec Partner Award mee naar Waalwijk mocht nemen.

Elite Partner van Genetec

Erkenning – “Het is echt overweldigend dat we deze prijs in ontvangst mogen nemen én we onze Eilte-partnerstatus behouden. Een erkenning voor onze inzet”, zegt Carel ten Horn, Director of Sales & Marketing van VCS. Want we passen Genetec-technologie op steeds meer terreinen toe. Behalve voor cameratoezicht en – bewaking ook voor geïntegreerde totaaloplossingen, met oplossingen voor onder andere toegangscontrole, inclusief spreek/luistertoepassingen, slagboom-aansturing en kentekenherkenning. De technologie van Genetec stelt ons in staat om hiervoor maatwerk te leveren. Zo creëren we oplossingen die onze klanten verregaand ontzorgen en hun processen vereenvoudigen.”

GENETEC Award VCSInvesteren – Managing Director Tim van Deijzen: “Met Genetec-technologie brengen we rust in de meldkamer. We consolideren de aansturing van de verschillende oplossingen in één dashboard, zodat de observant overzicht heeft en maximaal werkcomfort ervaart. Hierdoor verbetert niet alleen zijn output, maar ook zijn werkplezier. Kortom, met Genetec-technologie stellen we onze klanten in staat om meer te doen met minder. Daarom investeren we volop in het kennisniveau van onze organisatie over de toepassingsmogelijkheden van Genetec. We zien dit als een win-win. In de Partner Award zien we hiervoor een belangrijke erkenning.”

Criteria – Om de Elite Partner-status te behouden geldt een groot aantal criteria. Denk aan specifiek opgeleide collega’s, investeren in kennis, het bereiken van specifieke omzetdoelen en het bewijzen van expertise. Andersom geeft de Elite-status VCS het hoogste niveau van service en ondersteuning vanuit Genetec.

Prijsvoordeel – “Dat is een groot voordeel voor onze klanten”, zegt Ten Horn. “Serviceverzoeken worden razendsnel opgevolgd. En dat is niet alles. Het prijsvoordeel dat wij als Elite-partner genieten, delen wij met onze klanten. Onze klanten profiteren dus op verschillende vlakken.”

Creatieve toepassingen – Genetecs Regional Sales Manager Roel Mulder besluit: “VCS maakt de status van Elite Partner waar én onderscheidt zich door een sterke groei en creatieve, marktgerichte toepassingen van onze technologie. Reden voor ons om dit keer de Partner Award aan VCS toe te kennen.”

VCS Observation neemt de Genetec Partner Award in ontvangst tijdens het Genetec EMEA Partner Channel Event, op 13 juni 2024 in Athene.

VCS Observation neemt de Genetec Partner Award in ontvangst tijdens het Genetec EMEA Partner Channel Event, op 13 juni 2024 in Athene.

Van links naar rechts op de foto: Anthonie van der Ploeg (area Vice-President Sales Europe Genetec), Guy Chenard (Chief Commercial Officer Genetec), Carel ten Horn (Director of Sales & Marketing VCS Observation), Tim van Deijzen (Managing Director VCS Observation), Cyrille Becker (Managing Director EMEA Genetec) en Michel Chalouhi (Vice President of Global Sales Genetec)

Enquire here