EnergySecure: voor een sluitend beveiligingsproces

EnergySecure
De energietransitie is een veelbesproken thema. U heeft wellicht voor uw bedrijf ook al geïnvesteerd in een zonnepark, energieopslagsysteem, laadplein en/of windmolens. Hierbij is een goede beveiliging van belang. VCS Observation verzorgt met EnergySecure de complete beveiliging van uw duurzame energiesystemen.

De energietransitie brengt nieuwe beveiligingsvraagstukken met zich mee. Zo zijn zonneparken regelmatig slachtoffer van (koper)diefstal. Kan er brand ontstaan in energieopslag- en batterijsystemen. En vindt er regelmatig vandalisme plaatst bij windmolens.

Het brengt aanzienlijke kosten met zich mee als u hiermee geconfronteerd wordt. De inkomstenderving is groot, aangezien uitval veel geld kost. Met EnergySecure voorkomt u dit. Hiermee regelen wij de beveiliging, en nog veel meer. We verbinden de camera’s, meldkamers, alarmsystemen, sensoren en opvolging – en realiseren een sluitend proces voor uw organisatie. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor de hele beveiliging en bieden u één aanspreekpunt en meldprocedure.

One-stop-shop

VCS is de one-stop-shop voor beveiliging van duurzame energiesystemen. Innovatieve technologie helpt beveiligers om hun werk te doen. En wij ontzorgen u met een complete aanpak.

Van fysieke beveiligingsmaatregelen en de reactieorganisatie, camera’s en meldkamerdiensten, tot verzekering tegen schade en diefstal en eventuele schadelastafwikkeling.

Een greep uit onze dienstverlening:

  • EnergySecure realiseert camerabeveiliging met een combinatie van thermische en bestuurbare camera’s, voorzien van AI-functionaliteiten.
  • We koppelen de camera’s aan een (particuliere) meldkamer naar keuze of aan onze eigen EnergySecure meldkamer. Bekijk de algemene voorwaarden.
  • We trainen de operators op het juiste gebruik van onze camerasystemen en zorgen voor een juiste aansturing van beveiligers.
  • Wij verzorgen het sleutelbeheer en kunnen vanaf ons dashboard elk hek op afstand openen.
  • We verzekeren de risico’s en regelen eventuele schadelastafhandeling.

Eigen meldkamer

Bij EnergySecure hebben we een eigen particuliere meldkamer (PAC), met livekoppeling naar de politie. Hierdoor kan de politie of mobiele surveillance de melding direct goed opvolgen.

Waterdichte beveiliging

VCS realiseert met EnergySecure een sterk beveiligingsconcept van al uw energiesystemen. We kiezen voor de juiste materiaalkeuze en projectering, en hebben oog voor betaalbaarheid. Denk ook aan radarsystemen, hekwerkdetectie en grondsensoren.

Preventief onderhoud

We zorgen dat uw systemen altijd optimaal werken. Dit doen we door het uitvoeren van preventief onderhoud. We voeren periodieke inspectie uit op de componenten in de cameraketen. Is er een storing? Dan verhelpen we deze volgens een duidelijke procedure.

Meer weten

Wilt u meer informatie over EnergySecure? En over onze totaalaanpak voor beveiliging van uw energiesystemen? Neem contact op met Carel ten Horn via e-mail of bel 0416 54 10 10. Interesse in een adviesgesprek? Dat kan, neem contact met ons op via bovenstaande gegevens. Wij komen graag bij u langs.

 

Enquire here