POS ontlast ic-verpleegkundigen

15 +

Zorginstellingen

PATIËNTOBSERVATIESYSTEEM

Breng veilige zorg haarscherp in beeld.

Op neonatale en intensive-, medium- en cardiocareafdelingen verblijft een zeer kwetsbare patiëntengroep. De belasting op verplegend personeel is groot. PatientWatch ontlast ic-verpleegkundigen en draagt bij aan de patiëntveiligheid.

Oók voor tijdelijke ic’s

Lees het artikel in Zorgvisie.

VCS kan op zeer korte termijn een tijdelijk patiëntobservatiesysteem installeren

OPLOSSING VOOR TIJDELIJKE IC'S

VCS installeerde al een tijdelijk patiëntobservatiesysteem bij verschillende ziekenhuizen.

PATIËNTOBSERVATIESYSTEEM

Hoe werkt het?

Ons patiëntobservatiesysteem bestaat uit intelligente cameratoepassingen en integratie met uw verpleegoproepsysteem (VOS). Uw verplegend personeel krijgt meer grip op de intensieve verpleging en bewaking. U realiseert meer patiëntveiligheid.

Met PatientWatch:

  • stelt u per patiënt naar wens alarmen in. Er zijn drie keuzes: alarm op beweging en geluid, en verbergen beeld (privacy).
  • worden alarmen visueel weergegeven (cameratoezicht), of komen ze binnen op een smartphone, tablet of PDA met een kort signaal, trilling en/of beeld.
  • kan de verpleegkundige vanuit elke patiëntenkamer continu de andere patiëntenkamers observeren. De oplossing is volledig webbased.

Voor uw zorginstelling

De trend is dat veel intensivecarezalen worden vervangen door eenpersoonskamers. Om als verplegend personeel in zo’n nieuwe omgeving maximale patiëntveiligheid te garanderen, vraagt om overzicht en grip.

Ons patiëntobservatiesysteem met oplossingsgerichte videotechnieken ondersteunt verplegend personeel. Dit draagt bij aan het excelleren in kritische zorg.

Belangrijk om te weten

  • Privacy: met de aanwezigheidsschakelaar op de patiëntenkamer kan de cameraobservatie aan en uit worden geschakeld.
  • Breed inzetbaar: het systeem is ook inzetbaar op afdelingen als CCU, geriatrie (dwalende patiënten), SEH en op psychiatrische afdelingen (PAAZ).

Gratis presentatie

U kunt nu kosteloos een (online) presentatie aanvragen voor uw afdeling. Deze duurt ongeveer een uur en is volledig vrijblijvend.

Neem contact op met VCS via telefoonnummer 0416 54 10 10 of e-mail info@vcsobservation.com. Onze adviseur komt graag bij u langs.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.